Snart

1 dag kvar till nytt jobb. Det är så himla spännande. Åkte idag till Kramfors och träffade min chef, skrev lite papper och tittade på vår lokal. 1400 kvadratmeter, inte illa va? Blir verkligen mycket stort.
I morgon och ungefär en vecka framåt ska jag tillbringa dagarna i Härnösand tillsammans med hon som är butikschef där, spännande som sagt.

Idag har det varit en riktigt härlig vårdag. Flera grader varmt och fullt töande. I fredags plockade jag fram och klippte ner alla pelargonier och änglatrumpeter. Ser redan hur det börjar komma fram små små blad på trumpeterna. Förra sommaren sa jag ju att denna vår skulle inte jag sätta några frön eftersom mycket blev så misslyckat,  men jag tror inte längre att jag kan hålla mig från det. Det kliar i mina fingrar.  Har inte börjat med det än för jag har ingenstans att ha mina plantor än. Efter påsk lovet hoppas jag att Sara har mitt mys och pyssel rum klart och då kan jag ju förvara plantor där.

Sara! skynda dig hit!!

Tur att jag kommer att ha fullt upp nu så jag behöver inte sakna mina fröer och plantor....

Bloggar nog in i morgon och berättar för er om min första dag. Ha det gott

Efter natten..

Kommer gryningen och då när andra vaknar somnade jag, äntligen.  Inte för att jag inte kunde sova utan för att jag jobbat. Lönings helg betyder vansinnigt mycket att göra. Visserligen känner även taxi av finans kris men folk vill ju röra på sig i allafall när det är helg.

En av mina kompisar fyllde 40 i helgen så jag jobbar även hennes pass så det blev ett pass på 15 timmar i natt. I dag börjar jag kl 1500 och jobbar till 23 och i morgon börjar jag kl 1200. Säger som Maria, foten i kläm, jaja män.
Jag gör ju en viss uppsägning på taxi nu under några veckor, börjar ju redan mitt nya jobb på onsdag 1 april. En av mina kompisar på taxi har blivit sjukskriven och det gör ju att tjejerna i trafikledningen sitter väldigt trångt till så jag ska göra vad jag kan för att avlasta lite i allafall.

Det är många som undrat vad jag ska byta till för jobb.  Jag blir butikschef för biståndscenter Eriks hjälpen som öppnar under maj månad  i Kramfors. Mycket spännande efter som det i stort sett är en helt ny nich för mig men jag känner mig mycket hedrad som fått chansen.
Avslutar på örntaxi med att lägga om schema så att det ska funka för dem att vara så underbemannade som de är tills ny personal är klar att arbeta. Det är alltså 160% som försvinner nu i månads skiftet, jag lider med tjejerna men gläds i allafall åt min tur.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig klar för ännu ett långt och jobbigt pass

Ha en bra söndag

Sista dagen

Har nu gjort min sista dag på butiken i Ullånger. Nu ska den flytta och det känns lite vemodigt tycker jag att samhället mister en butik, men så blir det ju när det inte finns kund underlag.

Nästa onsdag börjar jag mitt nya jobb och det blir ju desto mera spännande. Ska börja med att gå dubbelt 2 veckor med butikschefen i Härnösand och sedan är det då dax för mig att ta över min egen butik i Kramfors och bygga upp den. Himla spännande.
Blir ganska intensivt under några veckor när jag samtidigt ska avverka uppsägningen på taxi, men det löser sig säkert

Åkte ju på den där intervjuen i går, mest för att stilla min nyfikenhet. Men jag kände ganska direkt att jobbet var inget för mig och dessutom kommer jag inte att få den lön jag vill ha, det kändes i luften direkt.

Nu har jag fixat i ordning kläder och donat lite i morgon ska jag på begravning och det är ju aldrig någon lätt sak.

Kylan har kommit åter till Byn och det känns som om vintern inte vill släppa greppet om oss. Trodde att det skulle vara dax att så lite fröer och fixa ute blommor snart men det känns som om det får vänta ett tag till.

Nu är det nog dax för att slänga sig i soffan igen......

Utmanad

Jag blev utmanad av zaq

Ta fram din mobil.
Gå till inkorgen!
Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
Fråga 1 - första meningen i första sms:et
Fråga 2 - första meningen i sjätte sms:et o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Har ni kopiator som jag kan låna?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Morrn! Min pekfingernagel har gått av.
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Äter ni i stan idag?
4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Godmorgon kan du ringa mig på jobbet?
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Då säger hon 100 kr
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ja, jag tar mina droppar
7. Vad vill du höra mest av allt? 
Ida undrar om du vill köpa hennes aloe vera dryck?
8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Vad ska du göra med köttfärsen?
9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Kul för dig! Vad då om man får fråga?

Jag utmanar:

Sofie Sara Britt Mia Soffie

Det är vår i luften

Snön försvinner sakta men säkert. Det töar, det är underbart. 


Även smulan tycker det är underbart.


Det är så vansinnigt mycket snö så det kommer nog att ta tid i år innan den är helt borta.  Jag har pysslat med mina blommor idag. Jag har klippt ner och satt om både änglatrumpeterna och pelargonierna.  Nog är det väl ändå vår när man kan göra sånt.
Känner mig helt slut både i huvudet och i kroppen.  Nu har det alltså varit fest 2 dagar på raken, jag är inte van sånt så nu är jag helt slut.

Har väl inte riktigt fattat än att jag fått nytt jobb. Blir spännande att se på tisdag vilket ställe det är egentligen som jag ska på intervju då. 

Jag har ju fått jobbet som butiksansvarig, men naturligtvis måste jag kolla in det andra stället också, det kan ju vara ett bättre jobb och vem vet kanske bättre lön.  På det jobbet är det ju absolut inga helger, men som butiksansvarig blir det ju även lördagar.
I fredags fick jag ett brev på posten.  Det visade sig att det tredje jobbet jag sökt, där har de tagit emot min ansökan och de ville meddela att jag finns med i deras rullar och att de återkommer så fort som möjligt om tid för intervju.  Tror ni jag är smått chockad. Helt plötsligt har jag fått ett jobb, ska iväg på intervju på nästa och ev blir det mera intervjuer......
Så roligt att vara så eftertraktad.

Imorgon och på tisdag blir det iallafall Örntaxi, sen är jag ledig tre dagar för att ladda inför helgen. 
På torsdag ska jag i väg på begravning och det kommer nog att bli väldigt tungt, det är ju alltid jobbigt med begravningar men när det dessutom är en ung människa som förolyckats så tragiskt..

Ni kanske undrar och för er som inte vet så kan jag ju berätta att för ca en månad sedan så var en kompis till mig inblandad i en trafik olycka och tyvärr så klarade han inte livet. 

Nu önskar jag er en trevlig kväll
Hemligheter

Nu får det vara slut på hemligheter!  Jag har känt mig lite grann som hemligaarne de sista veckorna här men nu kan jag äntligen släppa på trycket.
Jag har  nämligen idag fått en väldigt stor grej i mitt liv klar nu.  Jag byter jobb!!

Har ju länge sökt nytt jobb och önskat att få jobba närmare hemmet.  Helt plötsligt släppte det.  Fredagen när jag åkte till Östersund med Sara så var jag ju iväg på en hemlig date innan. Jag var då på en anställnings intervju i Kramfors.  Kramfors ligger ju knappt 5 mil från Bönhamn och det känns ju mycket lättare än Övik.  Det var väldigt många som sökt denna tjänst som Butiksansvarig på Erikshjälpen i Kramfors. De plockade ut 10 st och en av dessa var jag.  Förra veckan ringde de och meddelade att de ville träffa mig igen.  I går var jag och träffade dem och i morse ringde de och meddelade att tjänsten var min om jag ville ha den!!! 

Jag har sökt massor med jobb känns det som (4 st) alla i närheten av Nordingrå och döm om min förvåning när de ringer från ytterligare ett företag och vill träffa mig!!  Allt har lossnat och jag är verkligen på G!!

Har idag sagt upp mig från min tjänst och det känns ju egentligen tråkigt också, det är lite som en epok som går i graven. Har ju varit på  Örntaxi så länge och trivs ju så himla bra egentligen med alla chaufförer och telefonister, vi är ett otroligt arbetsgäng. Men det är också väldigt slitsamt med alla resorna som blir långa, känns som man bor i en kappsäck många ggr.  Tror jag får ett lättare liv med att jobba närmare hemmet.

Nu har jag lättat på trycket och i morgon ska jag och Bosse fira!

Färdig avverkat

Helgen är alltså färdig avverkad. Känns himla skönt. Har varit vansinnigt jobbigt tycker jag. Det blir så intensivt, inte speciellt långa pass men detta sovande borta...Känns som man lever i en kappsäck ibland.  Det tar på psyket kan jag säga. Nu är jag iallafall äntligen hemma och i morgon är jag ledig!!
På onsdag har jag ett möte igen på eftermiddagen och sedan ska jag upp och jobba ons och tors natt, för att sen äntligen få vara ledig fredag, lördag och söndag, ska bli super skönt. Hoppas bara att vädret kommer att vara så där super som det börjar bli läge för nu i vår tider.
Ni undrar säkert vilka mina möten är, och tids nog ska jag nog berätta men inte just nu.

Köksön är i stort sett klar. Bosse har tillverkat en prov skiva så vi får känna oss för storleks mässigt innan vi köper den riktiga som vi ska ha. Jag kan ju skvallra att det blev super bra. När man har så pass litet kök (förvaringsmässigt) som vi är det värt jätte mycket att få flera lådor och skåp i en sådan köksö.  4 lådor och 2 skåp extra har vi fått i den. Samman lagt verkar vi kunna sitta 4-5 st runt ön.  I slut ändan kommer vi även att kunna häkta fast en bordskiva så vi kan ha lång bord.  Allt i ett, kan inte bli bättre.  Han är bara bäst min Bosse.

Nu har jag bara en sak kvar att göra i kväll, jag ska krama kudden!!

Godnatt med er, ses i morrn


Äntligen hade jag rätt!!

Tycker ju alltid en massa och speciellt när det är mello. Och nu efter så många år hade jag rätt. Melodi nr 11 La voux det var min favorit och nu vann den till och med. Jag hoppas det kommer att bli en favorit, tycker den var så bra.

Ok nu väntar vi på nästa final, finalen för hela europa det är ju den tävlingen som verkligen doftar.....

Är väldigt deppad i höften idag, men det är väl som det ska va antar jag. Det är så där livet ska vara hädanefter...... Börjar inte jobba förrän 1445 idag ska fördriva tiden med lite besök på olika affärer. Ska på Jysk o kika på nya bäddmadrasser bla.

Ännu en sån där underbar vår dag ute, solen skiner och plus graderna gör att det droppar härligt från taken.  Nån vidare lust att gå o  sätta sig inom hus med datorer och telefoner har jag inte.

Ha en bra dag ni alla andra där ute i solen

Äntligen helg..

för många men inte för mig. Jag jobbar hela helgen fredag till måndag morgon, *pust* men men det får gå det också.
Har inte skrivit blogg på ett tag, har haft lite blogg torka.

Var ju igår till ortoped i sundsvall, som jag väntat på denna remiss och det blev en total besvikelse, tillbaka på ruta 1. Besvikelsen är enorm hos mig, men vad hade jag väntat mig av svensk sjukvård?

Hösten 99 fick jag problem med ländryggen. Åkte ut och in på vårdcentralen och akuten och fick diagnosen höftledsinflamation. Fick börja äta inflamations hämmande medel vilket inte gjorde min smärta ett dugg bättre. Däremot så blev ju mitt imunförsvar så paj så jag åkte på världens flunsa när det blev jul och mellandagar. Dagen innan nyårsafton åkte jag åter in på akuten för då kunde jag inte gå. Fick återigen höra att det var en kraftig höftledsinflamation.....Efter nyår när jag kom till en sjukgymnast bad han läkaren skicka mig på en röntgen och han undersökte saker som ingen läkare brytt sig om och sjukgymnasten tog återigen kontakt med läkaren och förklarade för läkaren att jag hade ett stort diskbråck vid ländkotan. Någon skiktröntgen var jag dock inte värd.

Efter några månader kändes det bättre och jag började sakta återgå till jobbet.  Det gick 1,5 år och sedan dök problemen upp igen, åter sjukskriven. Efter ett tag gick det bättre igen men sen samma sak igen hösten 2005 och då var smärtorna så kraftiga igen att jag kunde knappt gå.
Sjukskriven, remiss till skiktröntgen. Det var bara det att ortopedmott i Övik glömde att skicka remissen till Sollefteå där man gör skiktröntgen. Februari 06 fick jag äntligen komma dit och naturligtvis visade röntgen mitt diskbråck plus förslitningsskador i ländryggen. 

Men en ortoped i Övik tyckte iallafall att man inte skulle operera. Eftersom jag gått med detta i så många år skulle det förmodligen en operation bara hålla ett par år och sedan skulle samma problem dyka upp igen. Diskbråck ska opereras direkt när man har så pass stort diskbråck som jag hade annars blir det så svårt att operera så man kan inte lova att det skulle bli hållbart.  Det var det svar jag fick då våren 2006.
Problemet med min höft och värken när jag rörde mig skulle nog sakta övergå trodde han. Det gjorde det alltså inte utan istället blev det värre. Reflexerna i akilleshälen är mycket försämrad och känseln på vänster sida på vänster fot är borta.
När jag försöker gå på promenader blir det aldrig några långa sådana  utan efter ett par hundra meter känner jag av min höft och smärtorna är många ggr olidliga. Tom när jag bara sitter känner jag av min höft.

Jag började arbetsträna och kände att 50% var inget problem för mig och jag ville och valde att återgå sakta men säkert till jobb och normalt liv trodde jag.  Smärtorna är intensiva ibland men jag biter ihop, vad har man att välja på? Man måste ju försöka ha ett liv.

Hösten 2007 träffade jag Kim Thorsen som är en mycket erkänd ortoped i Örnsköldsvik, han skrev en remiss till ortopeden i Sundsvall och tyckte att en operation är nödvändig. En tjej på strax över 40 ska inte behöva ha dessa problem. Jag var överlycklig och kände att nu har jag äntligen fått hjälp.

Nu 1,5 år senare kommer jag alltså till Sundsvall och där får jag träffa en läkare som, ja han kan inte förstått problemet. Han tittade inte ens på min journal, inte ens på den pappers luntan som jag hade fått hem som jag skulle fylla i. Han kollade mina reflexer och min känsel i foten. Sen frågade han mig hur jag sov på nätterna. Jag svarade som det är att jag somnar altlid väldigt bra på kvällarna men vaknar framåt morgon sidan av kramper i vänster ben och fot.  Så frågade han mig om jag hade några fritidsysselsättningar om jag höll på med någon idrott.
Jag berättade att jag spelat curling på elitnivå när mina problem började för 9 år sedan men att jag nu inte kan syssla med det.  Till svar fick jag då att ortoped kan inte hjälpa mig för han ansåg att det inte skulle hjälpa mig att de satte kniven i mig. Det jag led av var en deppression!
Döm om min förvåning.  Jag ifrågasatte naturligtvis vad han menade. Jo sa han, du säger ju själv att du sover dåligt och det är ju ett tecken på deppresion, och att du slutat med ditt intresse det är ju också ett tecken på deppression.

Vad säger man? Tror inte jag lidit av någon deppresion innan men nu gör jag nog det. Har aldrig blivit så ledsen någon gång och det värsta tycker jag är att han brydde sig inte om att lyssna eller att kolla journaler eller undersöka ordentligt, han hade redan innan han kom in bestämt sig för att jag inte skulle få hjälp av honom.

Så är det nu. Tillbaka på ruta 1. På måndag ska jag återigen ringa vc i Ullånger. Fick tips av min dotter att försöka få någon typ av remiss till Idrottsmedicinska i Umeå. Jag vill ju ha hjälp men jag måste nog söka andra vägar. Ska även ta kontakt med patientnämnden. Känns otroligt jobbigt, man ska ju inte  vara sjuk för att vara sjuk.


Önskar er alla nu en mycket trevlig helg

Trötter...

det är jag det idag. Det känns verkligen i kroppen att man hållit igång hela helgen både mycket med olika besök och bilkörning.
 I morse ringde min väckare kl 0400 och mitt skift började kl 0500. Sedan har det rört på sig ganska bra på jobbet. Efter jobbet var jag ju bara tvungen att stor städa vår fina bil.  Känns ju lite som att man städar in sig i bilen och nu har jag gjort det och nu är det verkligen "våran" bil.
Skulle egentligen satt naglar på AnnaKarin men vi sköt på det en vecka så vi är säkra på att naglarna är riktigt fina på hennes 40 års dag.

Nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp i morgon bitti igen och efter morgondagens skift är jag äntligen ledig 2 dagar.

På torsdag är det ju äntligen dax för mitt ortoped besök i Sundsvall. Blir nog en hel dag där, måste ju hinna med IKEA. Måste ju bara ha en massa till mitt nya rum som nu börjar ta form mer och mer.

Hoppas ni har en bra kväll och att eran dag i morgon blir ännu bättre än idag

Naturläkare

Har tillbringat några timmar i dag på en ort som heter Oviken och ligger precis i närheten av Östersund. Där finns en typ av naturläkare.  Han använder en scanner som han scannar in kroppens olika funktioner. På Sara hittade han en infektion i luftvägarna plus att henne tjocktarm inte var ok.  Han har idag vid två olika tillfällen behandlat henne och i morgon ska vi tillbaka till honom för ytterligare behandlingar.  Han anser att det man lider av ska man behandlas med. Läkare kan bara minska symtomen anser han. Vi får väl se men trot eller ej Sara säger att hon känner sig redan bättre när det gäller Astman och luftvägarna.
Jag känner ju många som besökt honom tidigare och som kunnat slänga sina piller som de fått av läkare.  Jag hoppas verkligen för hennes skull att hon kan bli fri fårn allergin som hon lider så av.

I övrigt har dagen varit ganska lugn. Vi är väldigt trötta men det kanske beror på fjäll luften här uppe. Det är ju inte lätt för oss havsmänniskor att komma upp i fjällen så här..

Carina och jag har suttit och planerat kommande månader. Hon kommer att vinna stor kovan i dag på lotto så hon ska bjuda mig på en mega semester.  Vi har funderat först på Thailand men sen kom vi på att vi båda har ju drömt om att kryssa i Caribien  så det blir nog en sådan.

Frågan först var om vi ville ha utsides eller insides hytt? Jag röstade först på en insides hytt för jag tyckte det kändes bäst att få sova inomhus och inte utsides....
Sen när hon kom på att på en utsides hytt har man ju balkong, då stod det klart vi ska ha en sån.  Det kommer ju att bli problem för kaptenen kanske för när solen skiner och vi vill sola där på balkongen då måste ju han köra båten så vår balkong är i sol hela tiden.....Men vinner man storkovan är det nog inte nåt problem att muta kaptenen, eller vad tror ni??

Dagens mello då?
Nja vad säger man, tycker faktiskt att det var helt i sin ordning. Nu var det ju lite mindre Janis Joplin när Caroline Af Ugglas sjöng. Säga vad man vill om henne men hon har ju faktiskt en bra röst.
Blir otroligt spännande på lördag, min favorit kommer utan tvekan att vara Malena Ernman, tycker hon är skit bra.

Nu ska vi fortsätta koppla av i soffan. Sara och jag ska ju upp i tid i morgon igen för nästa behandling

Ha  en fortsatt trevlig lördag kväll

Östersund

Så var vi då framme i Östersund.  Eller vi har ju varit framme ett bra tag. Vi var faktiskt redan här vid 14 tiden, resan gick super bra, bilen är ju fantastiskt. Vad vi köpt? Jo vi har köpt en saab 93, kanon bil, jätte nöjd, peppar peppar.

Här är det som man kommer in i ett rikt vinterland. Vintermarknad, gissa om jag är helnöjd


Vild Hasse är på plats!


Förstår ni vad jag menar med vinterland?
Har haft en kanon kväll med lets dance i dumburken, mycket prat och räkor att festa på. Nu ska jag krama kudden så jag kan vara uppe med tuppen i morgon bitti

sov gott alla

Nya tider

Jag tror definitivt att det är på väg mot nya tider.  Inte bara när det gäller allt vanligt runt omkring utan när det gäller mig. Känner mig så otroligt positiv, det sköljer fram en ny positiv våg. Livet tar nya vägar.

Har en träff i morgon, om vad vill jag inte riktigt berätta än, men det kan iallafall leda till något otroligt i mitt liv.  Efter den träffen åker jag och Sara till Östersund för att hon nu äntligen ska få träffa denna läkare som ev ska kunna hjälpa henne med alla hennes allergier. Spännande!!

Det andra positiva som nu händer är att nu är det äntligen slut på alla skitbilar i mitt liv!! Vi har köpt en ny bil och med lite tur så är det den som kör mig till Östersund i morgon.

Som nu förstår känns det otroligt bra just nu. Nästa torsdag får jag äntligen träffa ortopeden som jag väntat på i nästan 2 år. Det vänder och det blir vår!!!

I går kväll var både Johan, Kattis och Sofie hemma på snabbvisit. Eller inte Johan han bor ju hos oss just nu, men de andra tvår gjorde en visit, mycket roligt.
Det har ju varit en tung vecka innnan så det är vl därför det känns så påtagligt roligt nu när man känner att det vänder.

Nu ska jag återigen ta hand om kunder i lilla gallerian

Sen

Det är ett ord som jag avskyr. Jag gör det sen. Varför skjuta på saker som jag kan göra nu, blir det sen blir det oftast aldrig. Har förstått att det är ett ord som praktiseras många ggr av både ungdommar och vuxna, kanske ändå mest ungdommar.  Även meningen "det löser sig" och så rycker de på axlarna det är både en gest och några ord som jag tycker är helt hopplöst. Varför inte göra saker och ting när de dyker upp och lösa problemen istället för detta  nonchalant?

En del går omkring och oroar sig för saker som det tror ska dyka upp. Till vilken nytta? Då måste man ju gå igenom problemen flera ggr. Gör nåt åt problem och saker direkt när det händer istället för denna oro och i andra fallet nonchalansen.

I dag känns det som om jag hunnit med det jag planerat att göra. Jag har städat, igen. Det är otroligt vad mycket sågspån och grejer som dras runt i huset när man renoverar. Egentligen är det väl inte lönt att försöka städa undan det innan allt är klart men det är ju inte kul att bo i skiten heller. Jag har tvättat och jag har försökt få lite vår/mars stämning efter ovädret i går.

Isen är återigen öppen och man kan höra hur havet rullar igen, skönt tycker jag då går vi iallafall mot rätt håll även om det känns långt borta pga alla snö.Vet inget mera ännu om försäljningen av huset här i byn, men nog kliar det bra mycket i min nyfikennäsa. Har hört att buden rullar in och jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir de yngre som får köpa. Jag vet en äldre herre som är intresserad och jag är rädd för att köper han så blir det ett hus som kommer att hyras ut precis som hans andra hus, en form av hotell och det vill inte jag ha som granne i allafall.  Nä ett par som redan är från trakten med stora barn, ett par som vill bo här året runt, vad skulle kunna bli bättre?
Hjälp mig hålla tummarna.

Ha nu en bra dag så återkommer jag säkert senare nån gång med svar på alla mina funderingar
 

Måndags tankar

Så har man då avverkat lite arbetstid så här i början av månaden. Jobbar nu inget mera i Övik denna vecka utan jag ska tillbringa tiden i butiken i Ullånger.

Ute är det väldigt svårt att se att det är faktiskt en första vårmånad som börjat. Det viner kallt och det kommer ner nåt vitt från skyn. Väglaget var väl inte heller det allra bästa, halt och besvärligt.  Efter dödsolyckan som hände i torsdags känner jag mig faktiskt extra försiktig ute på vägarna.  Har haft lite svårt för att ta till mig och förstå, det är ju sånt som man tycker händer dagligen men det är så mycket otäckare när det händer någon som man känner.  Jag sänder ständigt tankar till de anhöriga, och ber att de ska klara av den jobbiga tid som kommer.

I morgon ska jag i allafall vara ledig och återigen försöka komma ikapp i hemmet. Bosse har donat med vår köksö och man ser faktiskt mer och mer hur den kommer att te sig. Det är ju dubbelt så roligt eftersom det är en uppfinning med köksön som tidigare, iallafall jag aldrig sett.  Från början min idé men Bosse har nu utvecklat den till att bli enastående. Jag ska berätta mera om den när den står helt klar. Bordskivan som vi ska ha på den ska vi beställa från Ikea, det blir samma skiva som vi har på de övriga bänkarna.
Sen har han hållit på att dra ny el på övervåningen i vårt nya rum. Tidigare har det inte funnits så mycket kontakter men nu blir det helt annorlunda där också, skönt!

Nu ska jag umgås lite med Bosse och Johan och kissarna och känna att jag är ledig.

kram på er

Så typiskt..

Jag är verkligen tom i huvudet nu, eller... Jag letar och letar, har tappat min bankdosa! Nu har jag letat i flera dagar och inser att jag måste nog på banken i morrn och beställa en ny, så typiskt.
Det går ju inte längre att någon ordning på mina kontors saker, jag har ju inte längre något litet kontor för mina saker, vi renoverar ju där.  Men det kanske vore bra om man iallafall hade ett ställe att lägga såna här saker på. Tycker jag haft det men tydligen inte..

Nu har hela dagen gått till att leta, men snart nu så måste jag ge mig i väg, ska ju jobba i kväll. Nåja shit happens.
Inte lika fint väder i dag som igår. Lite mulet men bara ca 5 minus grader.

Melodifestivalen i går är det väl knappast lönt att kommentera. Malena operasångerskan gick ju vidare och det tycker jag var helt i sin ordning. Blev även glatt överaskad av piloterna, men tycker jag känner igen låten? Sara Dawn Finer var  ju jätte bra för att vara en ballad, förstår inte hur Thor-Leifs kunde vara favorit tippade??

Nåja nästa mello får jag se i Östersund det blir trevligt.

RSS 2.0