Gammal vän

Hade en kanon kväll i går. Jag har så länge gått o känt mig lite nostalgisk till och från. Tog väl extra fart när jag var uppe på min barndomsgård. 
I går fick jag så besök av en vän som jag inte träffat på väldigt många år. Min fd svägerska Lena. Så otroligt roligt det var och vilka minnen som kom upp. 
Vi kunde prata om min bror som sen många år är väldigt sjuk. Han var bara 18 när han träffade Lena men jag kan nog säga att de hade mycket roligt tillsammans och vi som var i hans närhet fick även vi ha mycket roligt med honom och henne. 
Skidstunder i Solbergsbacken, fisketurer på sjön, fester många fina stunder helt enkelt. 
 
Jag tycker om raka och ärliga människor och precis en sån är min fd svägerska, tack för att du kom och förgyllde min kväll.
 
Idag vaknar jag upp till ett Bönhamn som känns grått och trist. I går kväll kom regnet och den lilla åska vi kunde höra tog tydligen den lilla värme vi hade med sig, hoppas den kommer igen snart. 
 
Nu ska jag plocka fram slipmaskin för att renovera en gammal sliten utemöbel, som sen ska oljas och målas. Man kan ju inte sitta still en hel dag

Puls

Sitter och tittar ut på ett regnigt Bönhamn. Funderar fram och tillbaka och tycker det är märkligt att den sommar som man går och väntar på under en hel vinter går så otroligt fort. Vi har redan kommit in i juli och snart kan vi dessutom säga "i mitten av juli". 
Vi jobbar på. På mitt jobb har vi ju högsäsong nu och väldigt mycket att göra, och eftersom B har nytt jobb så väntar vi med vår semester. Det är ju i ochför sig inget ovanligt, vi brukar ju göra så. Det är skönt med lite semester och sol när vi kommit in i januari/februari också.
 
I veckan som var tillbringade jag ett par dagar med min syster i vårt gamla barndomshem i Holmträsk. Det är så skönt att vara ensam med henne där. Det är en sån lugn och skön atmosfär, lugn puls. Här hemma är det väldigt hög puls just nu. Turister kommer och går, folk runt omkring hela tiden, de kommer upp i trädgården för att fota, fota utsikt och fota blommorna. På jobbet har vi som sagt högsäsong och där är pulsen på 100% hela tiden, så de få timmarna däruppe var såå sköna. 
 
Min inflamation i foten verkar ha kommit tillbaka. Det var bra så länge jag åt voltaren men nu när kuren tog slut tog det bara 2 dagar så är samma smärta tillbaka igen. Det gör ohyggligt ont ibland och det är svårt att hålla sig stilla nu när trycket är som störst, dessutom har vi bara betong golv på jobbet och det är ju väldigt stora ytor så det blir en massa steg varje dag, vet inte hur jag ska göra men det känns som om VC får sig ett besök igen, de borde vara ganska trött på mig vid det här laget. Nåja, nåt måste de hjälpa mig med, jag ska jag hålla hela sommaren är det tänkt.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en bra bok. Ligga och lyssna på regnet samtidigt, känns som en ren lyx så här på tisdag kväll.
 
 

Grattis älskade pappa

  • Grattis pappa, jag hoppas du har det bra där i himlen där du nu bor. Jag saknar dig fortfarande så otroligt mycket.  
  • Här händer saker varje dag. Saker som många ggr skulle göra dig stolt över de dina, men tyvärr även saker som skulle göra dig mycket mycket bekymmrad.
  •  
Tack för de tecken du skickar mig för att visa att du finns i min närhet.  Under hela  förmiddagen har det varit mulet o grått men nu när vi bestämt att vi ska gå ner till bryggan för att känna närheten till dig, ja då kommer du med solen.
Tack och grattis älskade Far

RSS 2.0