Inga vårkänslor

Tänk vad tiden går. Redan den 20 mars och snart påsk, igen...Tycker inte det var länge sen det var påsken 2012. 
Här ute har det under 2 dagars tid blåst kuling, och det blåser kallt, väldigt kallt. Man kan inte tro att det är vår ute, förutom då när man är ute o kör bil och ser hur asfalten sakta men säkert kommer fram mer o mer för varje dag. 
 
Har försökt att få lite vårkänslor genom att börja med mina blommor, men tyvärr blev det inte mer än väckningen av änglatrumpeterna och pelargonierna och lite sådd av tomater, sen tog kylan över och mina vårkänslor försvann.
 
Har ju hållit på nu ett par veckor med min lilla koll  på varför jag är så tät jämt. Tyvärr är jag nog tvungen att säga att det beror nog på mina missar. Sover mycket bättre nu och är inte lika tät längre. Tät är jag för de finns ju i det övriga huset så deras hår finns ju, men sovrummet är förbjudet område nu och det är ju där man tillbringar en massa timmar på raken. Ska ta kontakt med min läkare nu och kolla vilken typ av allergi motverkare det finns. Fick tipset att det finns någon typ av vaccin, har också fått tips om allergitabletter som ska vara bra och speciellt mot pälsdjur. 
Men som jag sagt till många som undrat, missarna blir kvar, då är jag hellre tät för familjemedlemmar plockar man inte bara bort. De är ju mina vänner som funnits för mig i så många år.
 
För övrigt händer det inte mycket här ute i skärgården, mer än att vi som alla andra väntar på vårvärmen, men konstaterar att det är i allafall skönt att ljuset kommit. 
 
Blev uppringd och erbjuden nytt jobb förra veckan, det var ju lite kul, även om jag inte är intresserad. Ullånger taxi behövde en heltidschaufför och hade fått tips om mig av någon åkare i Övik, det var ju kul, men som sagt min tid som taxichaufför är nog förbi.
Bosse bor hemma igen och det är ju skönt... och lite konstigt att komma hem på eftermiddagarna och inte vara ensam....
 
I morgon kväll kommer Sofie, Sara, Jim och Nicklas och Kattis hem. Det ska bli underbart roligt att få ha dem hemma önskar att även Johan hade varit med, men man får vara nöjd ändå tycker jag. I dagsläget kan det vara svårt att samla dem alla
Nu lockar sängen för helt ärligt mår jag inte riktigt bra ikväll, så jag intar sängen

Hemma

Har nu varit hemma precis en vecka. Det har denna gång betytt en vecka med jetleg, det är faktiskt först idag som jag börja känna mig normal igen. Som ni sett har vi haft en helt underbar semester. Inga sjukdommar eller förkylningar denna gången. Mina luftvägar har varit helt rena och jag har kunnat andas helt normal, har varit jätte skönt. Men efter bara en dag hemma så slog det igen. Facit känns som att det är nåt här som jag inte gillar...Och tyvärr är det nog så att det är mina missar som är iallafall en av orsakerna. Inatt har jag sovit i ett stor städat sovrum med dörren stängd och i morse när jag vaknade så var det en helt annan känsla *suck* Så nu blir det att sova utan kissar i sängen hädanefter, jag hoppas det stannar vid det. Ska testa att ha en luftfuktare ett tag ockå, ska bara ordna den först.
 
För övrigt rullar livet på, Bosse har åkt till Göteborg igen men det är sista gången han är nere nu sen ska han jobba här hemma i allafall ett tag, sen får vi se. 
Jag blev uppringd och erbjuden jobb idag. Kul känsla men jag har inte tänkt byta jobb, Han som ringde ville att jag skulle börja köra taxi igen, köra taxi i Nordingrå och ullånger, men som sagt inget för mig längre, men kul iallafall.
 
I morgon är det jobb som gäller och sen ska jag försöka ta mig upp till lilla mamma någon dag hoppas på att jag får ihop det denna vecka eller absolut senast nästa vecka. Ska även nu under våren se till att ta mig upp till Umeå för att hälsa på min bror men det får nog vänta tills älskade syster också åker upp. 
 
Som sagt livet rullar på, vi går snart in i den för oss hektiska tiden på jobbet. Det är när våren kommer och alla sommarstuge ägare och turister kommer, blir mycket jobb som vanligt men det är en rolig tid och min trädgård ska jag nog hinna med iallafall.
Våren är ju underbar här ute vi har lite bygg projekt och en hel del ute projekt så jag är övertygad om att det kommer bli en helt underbar vår
 
Nu lite nedladdning i soffan, trevlig helg

RSS 2.0