sommaren i sammanfattning

Det har varit en konstig sommar tycker jag. Konstig på det viset att det har inte varit någon nämnvärd ledighet att prata om. Det är ju naturligtvis självvalt men det blev så eftersom vi värdesätter vintersemestern så mycket. Totalt har jag haft 3 veckor som spridda skurar och där emellan har det varit vansinnigt mycket jobb. Våra barn har heller inte varit hemma så mycket och det är väl det som känns mest tråkigt.
 
Så vad har jag då gjort? Ett par dygn med min syster på barndomsgården, det var nog det mest underbara. Numera ses vi sällan och just därför värdesätter jag den tiden så otroligt.
Under en vecka i juli var Bosse och jag ledig i ett underbart väder. Då blev det både båtturer och underbara dagar ute bland klipporna i vår skärgård, just den biten av sommaren är det bästa jag vet.
Första veckan i augusti var vi till Stockholm några dagar, träffar med mina barn och syster, och lite flanerande, en tur ut till fjärderholmarna. Helt underbart, Stockholm är en underbar sommarstad.
Många vänner har hälsat på ute hos oss i sommar och även valt att stanna över natten och det är ju så vansinnigt roligt så visst är det mycket skoj som har hänt under sommaren också. Gamla kontakter som har återknutits.
 
Nu är säsongen slut känns det som. Alla är tillbaka på jobben och så även i min butik. Alt rullar på som det ska vara.
Denna helg har varit fylld med fest, surströmmingsskiva, och bästa vännerna på besök. Helt underbart!
 
Vad som väntar nu under hösten är inte heller helt fel. Ledarforum i Norrköping, jobb men det kan ju vara kul i alla fall. Ev blir det efter dom dagarna lite ledighet sammanknippat med sol och värme, vi får se. Nu tänkte jag ta lite ledighet i soffan med en god bok, det är också sånt som uppskattas.
 

RSS 2.0