Naturläkare

Har tillbringat några timmar i dag på en ort som heter Oviken och ligger precis i närheten av Östersund. Där finns en typ av naturläkare.  Han använder en scanner som han scannar in kroppens olika funktioner. På Sara hittade han en infektion i luftvägarna plus att henne tjocktarm inte var ok.  Han har idag vid två olika tillfällen behandlat henne och i morgon ska vi tillbaka till honom för ytterligare behandlingar.  Han anser att det man lider av ska man behandlas med. Läkare kan bara minska symtomen anser han. Vi får väl se men trot eller ej Sara säger att hon känner sig redan bättre när det gäller Astman och luftvägarna.
Jag känner ju många som besökt honom tidigare och som kunnat slänga sina piller som de fått av läkare.  Jag hoppas verkligen för hennes skull att hon kan bli fri fårn allergin som hon lider så av.

I övrigt har dagen varit ganska lugn. Vi är väldigt trötta men det kanske beror på fjäll luften här uppe. Det är ju inte lätt för oss havsmänniskor att komma upp i fjällen så här..

Carina och jag har suttit och planerat kommande månader. Hon kommer att vinna stor kovan i dag på lotto så hon ska bjuda mig på en mega semester.  Vi har funderat först på Thailand men sen kom vi på att vi båda har ju drömt om att kryssa i Caribien  så det blir nog en sådan.

Frågan först var om vi ville ha utsides eller insides hytt? Jag röstade först på en insides hytt för jag tyckte det kändes bäst att få sova inomhus och inte utsides....
Sen när hon kom på att på en utsides hytt har man ju balkong, då stod det klart vi ska ha en sån.  Det kommer ju att bli problem för kaptenen kanske för när solen skiner och vi vill sola där på balkongen då måste ju han köra båten så vår balkong är i sol hela tiden.....Men vinner man storkovan är det nog inte nåt problem att muta kaptenen, eller vad tror ni??

Dagens mello då?
Nja vad säger man, tycker faktiskt att det var helt i sin ordning. Nu var det ju lite mindre Janis Joplin när Caroline Af Ugglas sjöng. Säga vad man vill om henne men hon har ju faktiskt en bra röst.
Blir otroligt spännande på lördag, min favorit kommer utan tvekan att vara Malena Ernman, tycker hon är skit bra.

Nu ska vi fortsätta koppla av i soffan. Sara och jag ska ju upp i tid i morgon igen för nästa behandling

Ha  en fortsatt trevlig lördag kväll

Kommentarer
Postat av: Inger

Ja det låter spännande.,.

Högsta vinsten,. tja,,det är nog iaf att få vara frisk...men det lät klart lite extra är ju alltid trevligt..Finns många orter att välja på..

Gillar oxå Snälla snälla, hon är bra.. och sedan Malena är toppenbra. håller på henne...

Ha det bra och lycka till med behandlingen..

kramen till er båda...

2009-03-08 @ 11:16:29
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hej

Det är bra att man vågar prova ngt annat än vanlig traditionell medicin...lycka till

2009-03-09 @ 07:28:01
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: Mia

Men du vad spännande med naturläkaren! Hoppas det lyckas för honom att få henne friskare...

Vi har samma favorit du och jag i Melodifestivalen L

2009-03-09 @ 14:37:37
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Cissi

Varför muta kaptenen, ni måste ju kunna köpa en egen kryssare?? ;o)

2009-03-09 @ 19:45:36
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: rosalucia

Vad spännande med en naturläkare!!! Tror också att alternativa mediciner/behandlingar kan vara nog så bra, speciellt i vissa fall. De har ju en annan helhetssyn på nåt sätt.

Jo, Melodifestivalen blir intressant!!! Fast tråkigt nog har jag ingen riktig favorit...

2009-03-10 @ 10:32:03
URL: http://rosalucia.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0