Första dagarna på Bali

 
Vilken skön känsla det var att komma till vårt hotell. Mat i magen och bara att äntligen få dricka, vätska i kroppen. Det hade varit ett jobbigt dygn och det värsta var nog sista avstampet.
Men ett bra hotell med fantastisk personal kan det bara bli bättre.
Efter en trevlig middag på stranden med Sofie och Jim, kände vi att nu kan det bara bli bättre.
 
 Dagen efter intog vi stranden. Stranden där i Sanur var ingen höjdare, väldigt mycket av stenar och trasiga koraller, verkligen ingen höjdar strand att bada vid. Sofie och Jim kom för lite mera "mamma sällskap" en stund, nja Jim drog och surfade och Sofie stannade kvar med oss, lunch på stranden och mera prat, vi hade ju mycket att ta igen.
Måndagen såg nästan lika dan ut som söndagen, vila på stranden, bara ha det skönt.
På tisdag var det dags för lite upptäckartid. Vi tog en taxi ner till Nusa Dua för att se dessa lyxområden med stora resorter, jag hade inbillat mig att stranden ev skulle kunna vara bättre där, och det var den ju också men så var allting annat så mycket dyrare också.
 
Vidare åkte vi till Jimbaran och upplevde en strand fylld med fisk doft och fiskmarknader
Tillbaka i Sanur, intog vi vila och ett ihoppack för att kommande dag åka på road tripp per scoters till norra Bali tillsammans med Jim och Sofie på en långweekend. De var lediga innan helgen och snäll som de är ville de ta tillvara tiden med att visa oss deras paradis. Och paradis det är det verkligen, tycker inte det är konstigt att de trivs här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0