Skitsnack

Skitsnack i olika former har alltid funnits i världen. Men någonstans trodde väl jag att när man kommer upp i vår ålder så försvinner det där elaka, men så är inte fallet har jag fått lära mig. När man sen försöker ta avstånd från människor som håller på och ändå blir attackerad av deras elaka tungor och osanningar då undrar jag vart världen är på väg.
 
Idag blev jag så arg, och jag tackar gud att mitt förra dåliga tålamod och mitt spontana sätt att  säga vad jag tycker har fått prövas så många ggr att jag lärt mig att, ibland tjänar det inget till. Jag vänder andra kinden till och sväljer. Men helst av allt skulle jag vilja......men det är förmodligen det människan i fråga vill att jag ska göra, så jag gör det inte. Men här inne kan jag ju skriva av mig lite ilska.
Att bli beskylld för att vända ryggen till, fast man inte gjort det, att bli beskylld för en massa annat också som inte stämmer det är orättvist och fult. Och jag har sagt det igen och jag tänker fortsätta att säga det. Vill man att ett förhållande ska fungera då måste båda parter hjälpas åt, och kommunikation är jätte viktigt.
 
Nåja nu känns det bättre. Här ute i skärgården rullar livet sin gilla gång. Vi förbereder just nu byn för vår nya tradition, julmarknad. Förra året hade vi vår första julmarknad och det blev succé, i år känns det som om det kommer att bli större och naturligtvis bättre. Handel i sjöbodar, stånd efter vägen, jultomten som kommer och massa annat kul. Har ni vägarna förbi så missa inte julmarknaden i Bönhamn.
 
I morgon är det måndag igen, nya friska tag för en julmarknad som är i full gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0