Maneter

 
Det är fjärde gången vi är i Thailand och jag har aldrig råkat ut för dessa förr.  I förmiddags när vi kom ner till stranden frågade några nyanlända svenskar om vi sett några maneter eller hört om dom. Nej svarade vi, vi hade ju varit på stranden i stort sett varje dag och aldrig.... Jag vet att jag log lite i smyg och tyckte att de överdramatiserade nåt. Någon hade brännt sig i går.
I strax före lunch gick vi ut för att ta ett bad och då råkade jag ut för dessa vidriga...AJ,I  högra foten och vänstra låret brände det fint. Jag sprang upp och på låret hade jag, stort som en kaka en brännmärke och på foten ett mycket mycket mindre märke. Inget allvarligt men det gjorde ont. Och lusten att bada försvann. Strax innan vi skulle gå hem råkade Bosse ut för samma sak. Så det var vår sista dag i Khao lak, maneter....usch inte kul.
 
I kväll ska vi gå på vårt favvo ställe och käka Khao laks godaste grönpeppar biff och i morgon kl 8 hämtar vår taxi kille oss för att köra oss till södra Phuket. Så på återhörande från ett annat ställe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0