Smärtrehab

Så var det alltså igång. Första dagen är avverkad, och inte speciellt hård var den dagen.  Nu har det alltså börjat det jag önskat i över 10 år, att få komma på nåt sånt här. Här ska jag lära mig träna rätt så kroppen ska få de muskler den behöver utan att värken ska bli värre, här ska jag lära mig hantera min smärta så den kan vara överlevbar och här ska jag lära mig lyssna på min kropp och lära mig säga stopp.

Jag tror att vad jag behöver är just det där alltihopa, jag är ju helt otroligt dålig på att säga nej och stopp. Helt värdelös på att lyssna på min kropp.

Första dagen var absolut inte krävande. Vi är 11 st i gruppen och indelad i 2 grupper. Den första gruppen hade idag träff med sjukgymn, arbetsterapft, kurator eller psykolog. Vi i grupp 2 fick en ledig eftermiddag, lite tråkigt men ändå ok.

Vi bor på vårdhotellet där vi serveras både frukost, lunch, middag och kvällsfika. Vansinnigt bortskämd blir man.
6 veckor ska jag vara här och det ska jag ju alltså sedan avsluta med semester i 3 veckor i Thailand, det tror jag kommer bli helt underbart.

På sätt o vis saknar jag redan jobbet, men det ingår ju faktiskt även det i min smärtkurs för hur många ggr bortser jag ifrån min rygg när jag är på jobbet?

Nåja om en timme är det dax för kvällsfika, det blir intressant att se hur man gör en kvällsfika på det här stället med LCHF  hahaha Akta er jag gör mig iordning för Beach 2012 haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0