Gilla läget

Jodå nog startade den alltid, tack o lov kände jag. Åkte iväg tidigt så de andra i byn skulle finnas bakom mig om utifall att..Så fort laddningslampan började lysa fick jag se till att varva upp bilen så den började ladda igen och jag tog mig till jobbet..skönt! Väl i Kramfors åkte jag in på mekonomen för att köpa ett laddningsrelä och sen gav jag killarna på jobbet (som kan) i uppdrag att byta under dagen. Tyvärr visar det sig då att det sitter så illa till så man måste bort med hela generatorn för att komma åt och de har inga grejer för det. *suck* bara att beställa tid på verkstan då, så i morgon kl 13. Jaha tänkte jag hur tar jag mig då hem?  Men hela mitt jobb är ju fyllt av änglar så Fia bjuder mig sin bil och jag tar mig hem. Skönt.
 
För övrigt har jag tillbringat dagen i Sollefteå för att hjälpa till att bygga upp den nya butiken. Mycket jobb och mycket att tänka på. Öppnar på lördag. Åker samma väg upp dit i morgon igen.
 
Väl hemma har snön vräkt ner under dagen. Och det finns väl inget som känns så jobbigt som att skotta snö när man kommer hem efter en lång dag och bara är trött..Men vill man in med bilen för att den ska vara varm i morgon så är det bara o gilla läget. Som tur är var det ju inte blöt snö utan lätt kall snö. 
 
Nu känner jag att det inte finns så mycket mera att orda om utan det är bara att dra täcket över huvudet för i morgon kommer det att bli en mycket längre dag än idag. Gilla läget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0