Bönhamn

I går kväll gick vi ner till grundhällan för att grilla. Det såg så otroligt härligt ut hemifrån men när vi väl var på plats var det blåsigt och kallt . Men som alltid blir ju maten så mycket godare att äta där än hemma.
Längst ut finns det en jätte stor sten dit jag brukar gå på sommaren för att sola och bada. Nu har länsstyrelsen gjort ett typ av kultur konstverk där. En tidstrapp, den ska visa hur vatten sjunker undan år från år. En mycket bra badtrappa tycker jag, så mycket lättare att ta sig upp när man badat


Fortfarande när jag går omkring därute så häpnar jag av hur mäktigt havet är, kraften i vågorna.
Och jag känner en otrolig tacksamhet över att jag får bo i en sån vacker by som Bönhamn är


Längst upp till vänster är det 2 vita hus, det till höger är vårat hus. Där händer det fortfarande en massa. Vi renoverar för fullt och det tar tid, men det får ta tid vi tänker inte renovera sönder vårt förhållande vilket  händer många par som håller på.
I sommar ska vi bygga en veranda, ett sätt att få en lite större hall. Gräsmattan som vi sådde förra året tar sig och vi som tidigare bara hade sten på tomten har helt plötsligt en stor härlig gräsmatta både på framsidan huset och baksidan. Det händer något varje år.
Och det påminner mig om att jag inte har tid att sitta här och skriva, jag måste ut och ta hand om min trädgård som även den växer varje år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0