Lycklig

Ja visst är jag det. Så nervös har jag kommit på att jag är. Varför? jag är inte speciellt rädd för att Bosse kommer att säga nej och jag kommer absolut inte att säga nej, men jag är nervös ändå. Jag vet inte vad det är som gör mig så nervös. Jag gråter, för minsta lilla, jag är så nervös och känslig, rörd intill tårar.

I Holmträsk pratar vi bröllop och vi skriver listor för att jag min vimspanna ska komma ihåg allt som är kvar.
Idag har vi varit på marknad i Åsele, det är viktigt, det tillhör sommaren och är lite vitktigt där träffar man gamla bekanta och framför allt så är ju lilla mamma i Åsele. Allt är precis som vanligt på marknaden. De stånd som fanns när man var liten för 35 år sedan fanns även nu..

I kväll när vi kom hem tog Molly och jag en lång promenad bort till vårt gamla "västat" det var en gång i tiden ett sommartorp dit vi flyttade både oss själva och de kor som mamma och pappa hade varje sommar. Längst ut på udden bodde en av mina goa vänner.  För några år sedan brann hennes torp ner och nu har hon byggt upp ett nytt jätte fint ställe där. När man som jag då kommer hit bara ibland är det ju så mycket som jag måste få se och denna promenad med Molly var ju en andledning att gå ut dit och stilla nyfikenheten. Efter promenaden var jag varm och det enda som hjälper då är ju ett dopp. Så jag förflyttade min lekamen ner till sjön, det var underbart, precis som ett sommar dopp ska vara.. varmt (svalkande) och skönt.

Efter en mycket god middag tog vi sedan itu med listorna över vad som är kvar att göra. Och det visade sig till min stora lättnad att så mycket är det faktiskt inte kvar att göra, med lite delegerande är det faktiskt ganska lugnt, det mesta är gjort, i allafall inplanerat.

Nu är det endast sängen som fattas och det blir extra skönt ikväll kan jag lova



Kommentarer
Postat av: Mia

Det ska vara lite fjärilar i magen, Cilla...det kommer att bli så bra! L

2011-07-16 @ 07:28:58
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0