Hösttankar

Just nu känner jag mig höstdeppig. Om det är bara ikväll och vad det egentligen beror på vet jag inte. Inget har väl egentligen förändrats sen i våras, ja förutom då möjligtvis att det är mörkare. Men jag känner mig så...ja jag vet inte, övergiven på nåt sätt.

Som vanligt varje år omkring den 15:e augusti så är det som om man trycker på en knapp och så blir det mörkt och tomt.  Jag vet att jag är den som tycker att det är jobbigt med allt folk runt omkring på sommaren, men varför kan det inte vara en jämn ström hela tiden?

Hösten kom så väldigt fort iår, precis lika fort som sommaren kom i år, och sommaren gick så mycket fortare i år än vad den gjort tidigare, kanske för att jag inte varit ledig lika mycket som förr men ändå.
Jag har väl gjort ganska mycket, jag har hunnit med Göteborg en helg, några dagar i Sthlm hos Sara, några dagar i Holmträsk och sen bröllopet. Men nästan inga båtturer, nästan inga soliga dagar på klipporna..

Bosse är tillbaka i Göteborg och det är väl inget ovanligt, han har ju varit ledig lika lite som jag. Sara är i Stockholm och Sofie flyttar om några dagar. Kanske är det därför som jag känner som jag gör? Samtidigt som jag vet att när man bor längre ifrån varandra blir det ibland att man ses mera, men ändå.

V 38 ska jag och min bästa kompis Carina åka på semester en vecka tillsammans. Vi har känt varandra i nästan 30 år och aldrig gjort nåt sånt tillsammans så det kommer säkert att bli kanon. Innan dess ska jag åka till mamma och hälsa på henne så lite har jag ju att se framemot. Sen kommer jag inte att köra lika mycket mellan Kramfors och Bönhamn som jag gjort tidigare vintrar. Jag har ju skaffat en liten övernattningslya och det känns ju jätte skönt eftersom vägarna inte alltid är så roliga på vintern.

Men just i kväll så känner jag mig så himla övergiven. I morgon kommer Sofie för att hämta bilen, den ska hon låna när hon och Anna kör iväg med alla sakerna på torsdag, skulle så gärna velat hjälpa henne köra men på onsdag och torsdag ska jag kursa i Sundsvall, fortsättningen sen i våras på motiverande samtal. En intressant ämne men jag skulle velat göra nåt annat på torsdag...nåja nu blir det inte så

Så ..nu..nu är mina tankar borta. Drar mig in mot sängen och mina inredningstidningar istället. För mig betyder hösten förändringar och nåt mysigt ska jag väl kunna hitta på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0