Det drar ihop sig

Det drar ihop sig till student och samtidigt så drar det ihop sig till regn. Typiskt... Nåja jag hoppas humöret på alla ungdommar iallafall blir bra.

Själv förbereder jag så mycket som möjligt för att min Sara ska få en så lyckad dag som möjligt, det har hon sannerligen gjort sig förtjänt av. Hon går ut nu efter 4 år med väldigt fina betyg, lärlingstiden fattas visserligen men vad gör väl det nu när damen kommit på att hon vill göra nåt annat än att måla. Det är inte lätt att vid 16 års ålder bestämma vad man vill göra med sitt liv. Jag förstår henne och stöttar henne i sina funderingar. Förmodligen blir det ytterligare studier till vintern, men hon grejjar det, är säker på det.

Idag ska jag åka in till  stan för att sätta naglar på unga fröken och hennes halvsyster Kattis som också tar studenten. Ni förstår själv då att med 2 st studentskor är det mycket att tänka på. Tur att Sofie har sommar lov redan och är hemma för att hjälpa till.

I övrigt har min lediga vecka hittills handlat om att komma ikapp med trädgården ute. Men nu tror jag att bara blommorna växer till sig så blir det nog fint i sommar. Och  naturligtvis skulle det inte göra nåt om det kom lite värme också, 12 grader tycker inte jag är några sommar grader.

Nu ska vi strax åka för att fixa dessa naglar. Sedan ska det handlas ska på Sara mottagning bjuda på gräddtårta, smörgåstårta, skaldjurspaj och kycklingpaj med grönsallad. Eftersom hon bor endast i en liten etta ska mottagningen hållas hos henne bonuskusin Magnus och hans familj. Det blir så mycket trevligare, tack för det.

Så..iväg med mig nu

Kommentarer
Postat av: big sis

Så skönt att Fia hjälper dig..och att ni får ha mottagning hos m&m ...GULD !..det var ju jättesnällt....ses snart.../ kram

2010-06-08 @ 13:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0