Nya året

Börjar väl inte som jag hade hoppats men vad göra åt sånt? Har åkt på en ordentlig flunsa, och det betyder ju sängläge. Kommer ihåg att förra året började ju likadant och det året blev ju ändå ett riktigt bra år. Skillnaden från förra året är väl att det inte var lika mycket snö då.


På nyårsafton började det snöa här, o som det vräkte ner sen. På hela nyårsdagen lyste plogbilen med sin frånvaro och på lördag fm var jag ganska glad att inte jag skulle åka o jobba. Jag har inte tagit mig till jobbet. Ca 3-4 dm hade kommit och när det blåser här blåser det ju ganska kraftigt så vägarna var helt oframkomliga.

Det ser nästan ut som det gjorde förr i världen här nu med all snö.


Fast det är klart, inte tänker då jag plocka fram någon spark för att sparka en tur på isen. Inte än men om kylan fortsätter sån kanske.....

Nåja, som vi alla vet går tiden väldans fort och det är för mig snart dax att fira min yngsta dotters 20 års dag.  Helt otroligt skulle jag vilja säga, ibland får man lust att sätta ner foten och bra vägra! Vissa saker får inte gå så fort. Att tiden mellan vinter och sommar går fort, gärna för mig, men att ungarna växer upp blir vuxna där tycker jag faktiskt att någon måste sätta stopp.

Min Sara hon går i sin mors fotspår.  Egen lägenhet vid alltför unga år, (hon hade inget att välja på eftersom jag flyttade hit) jobbar numera också på samma ställe som jag jobbade mitt första jobb, Norra grillen eller som det heter i daxläget Sibyllas. Man kan ju undra vad framtiden har i sitt sköte för henne. Ska hon också jobba på taxi och sedan kanske bli butikschef någonstans???

Som synes har nya året inte bara kommit med kylan och snön utan även en massa konstiga funderingar. Tror det är dax att återvända till sängen för nedbäddning. Finns väl ingen bättre medicin är att sova??


Kommentarer
Postat av: zaq

Men det är ju bra att såväl dom som vi blir äldre, motsatsen vore ju....mycket tråkig... Däremot kunde ju tiden få gå lite långsammare, som roligast så går det ju dubbelt så fort, tiden alltså...



Blir nog finfint för tösen ska du se, du har fina ungar!

Kramar i massor från mig...

2010-01-05 @ 18:16:47
URL: http://zaq.blogg.se/
Postat av: Inger

Nej, det är nog sant, Cilla, det är nog den bästa medicinen, att kunna sova,,

Ibland måste man få vara sjuk..Sara är klok ´nog att förstå det. God fortsättning på 2010

Kramen..

2010-01-06 @ 17:18:07
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: big sis

vi ¨åkte från 33 till minus 7 men jag frysre lika mycket om inte mera....clearat med mammas present

2010-01-07 @ 18:03:11
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: soffie

krya på dej nu,å va vackra bilder,

2010-01-07 @ 23:01:02
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0