Intensivt, av och till

Det händer inte mycket inte på min blogg. Men som jag förklarat tidigare så beror ju det på jobb. Har ganska långa dagar, vissa dagar åker jag redan halv 7 och är inte hemma förrän vid halv 8 då finns det inte mycket tid över för bloggande. Läser bloggar gör jag, kanske lämnar jag inte så mycket avtryck men jag följer med många bloggar fortfarande.

I lördags åkte vi upp till Umeå. Främst då för att få se hur Sofie bor numera. Det blir ju inte så mycket tid över för sånt nu heller därför är det ju intensivt när det händer. Jag fick se att min äldsta dotter bor mycket fint i en underbar lägenhet uppe vid universitetet. En stor 2:a som var mycket välplanerad med klädkammare...Varje kvinnas önskan tror jag såvida man inte har en walkincloset.  Så mycket rännande på stan blev det inte men ett besök på myrorna var jag ju tvungen att göra, kallas det för spionage?? Men det är ju kul att se hur andra second hand butiker byggt upp och vad de har för priser.

Nu rullar det på för fullt igen på jobbet och på söndag morgon åker jag ner till Nässjö för kurs för butikscheferna. Nästa helg blir det fullt hus här hemma. Då ska vi ha en riktig familje/släkt helg. Förhoppningsvis tillåter vädret lite skoter åkning men främst ska vi fira med middag och tårta. Vi ska fira Sara ordentligt som fyller 20 nu på lördag.

Tills vi hörs av igen hoppas jag naturligtvis att ni har det riktigt riktigt bra

Kommentarer
Postat av: zaq

hmm.. Spionage, -kanske det ja! ;-)

Myrorna har dragit iväg med lite väl höga priser, men ibland gör man fynd... Även om behållningen gå till bra ända¨ål, så måste ju iden med Second hand ändå vara att båda parter vinner på det, dvs. man ska kunna känna att man just gjort ett fynd!



Ha så trevligt på resan och härligt med chansen till utveckling!

Kram...

2010-02-04 @ 11:00:03
URL: http://zaq.blogg.se/
Postat av: Lillemor Silfvernagel Nystedt

Roligt att du fått ett bra jobb. Bra också att ni får utbildning genom företaget.



Ha det så bra!

kram

2010-02-06 @ 15:23:23
URL: http://silfverstinta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0