Fredag

Borde väl publicerats igår eller vad tror ni?

Ledig fredag, eller inte.  Varför är det alltid så? Att man ser fram emot en ledig dag som sen utvecklar sig till en inte ledig dag.  Visst ledig från jobbet men man jobbar hemma istället.  Det är ju alltid städning, tvätt och div andra göromål som måste göras.

Vaknade i morse redan vid åtta snåret av att det var nåt som lät. Det var Sara som slipade uppe i sitt projekt rum. Det gjorde absolut ingenting, tycker det är skönt att vakna tidigt när man är ledig, dan bli liksom längre o man får mera gjort.
Hade planerat in att hon skulle tona håret på mig. Brukar alltid göra det själv, men om man nu har en begåvad dotter vars önskan är att bli hårfrissa varför skulle hon inte då tona håret på mig, då slipper ju jag. Så det fick hon göra innan hon begav sig tillbaka till sitt inne i stan.
Hon skall förövrigt åka iväg på en 20 års present till London så jag har blivit hamster vakt. Jag som alltid varit emot såna där gnagare....men han är den sötaste hamster som finns, lille Roffe. Hoppas bara nu att de tar sig iväg på sin resa, det ser ju lite hoppfullare ut idag än i går i allafall. Vissa flyg har ju tydligen börjat flyga.

Sen har dagen gått, städning, tvättning mm. Började vår valborg lite tidigare i år, måste elda bort lite ris som blivit av Bosses avvrekning nere vid grundhällan. Passade på idag när vinden var rätt, och sen är det ju bra att kunna elda på isen som snart tinar bort.


Bosse åker till Växjö på måndag för jobb en månad framåt så jag blir gräsänka, det gör väl detsamma jag ska ändå bara jobba. Förhoppningsvis blir vi väl snö fri snart så man kan ta lite komp och tillbringa tiden ute i trädgården också.

I morgon är det jobb igen, hoppas på en lördag med mycket folk så dagen går riktigt fort.
Så var veckan gjord, tiden går sin gilla gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0