Trött

Ja nu är jag riktigt trött! Men jag ska ju faktiskt vara ledig en hel vecka nu. Vad jag ska göra?? Jo först ska jag sova och sen ska jag sova haha nä skämt o sidan, jag ska i morgon åka upp för att besöka mamma i Åsele.  Jag slår två flugor i en smäll nu. Det är jätte länge sedan jag var uppe och nu åker jag upp för att besöka mamma men samtidigt är det ju så att min syster är på gården och då kan jag ju få njuta av hennes sällskap och byn i jakt tider.

Det är väl dax för lite nostalgi igen. Förr i världen så jagade både pappa och jag just i denna månad. Det var någonting som var bland det bästa jag visste. Att få kliva upp riktigt tidigt på morgonen, och ta en riktig lång promenad i skogen på väg till sitt älgpass och att sedan sitta där tyst med en eld och lyssna och vänta. Det fanns ingenting som slog det. Tyvärr så fick jag mitt diskbråck som förde med sig både det ena och det andra och jag har inte kunnat fortsätta med jakten. Men september måndad i Holmträsk det är fortfarande något alldeles speciellt.
Nu har jag alltså chansen att både få träffa mamma och få lite tid i byn så det tänker jag ta till vara på.

Har faktiskt inte varit däruppe sedan jag fick jobb. Kanske inte är så konstigt men trots allt så är det ett stick i bröstet av lite dåligt samvete. Nu ska jag göra nåt åt det! Några dagar där uppe och sedan några dagar här hemma för att komma i kapp med allting, sen är jag nog pigg för att jobba ett par månader igen.

Idag har det varit en bra dag tycker jag. Info möte med min chef och lunch med densamme. Det blev en dag som i mitt tycke var jätte bra. Det är skönt när man åker från jobbet och känner att "det blev en bra dag"

Tills vi nu hörs igen hoppas jag ni också har en massa bra dagar

Kommentarer
Postat av: Inger

Åhh vad skönt med lite ledighet..och få besöka lilla mamma..mysigt,.,och sedan titta till stora syster,,Ha det så jättemysigt när ni träffas..

förstår att ni har det fint när ni träffas..

kramkramen till er...

2009-09-23 @ 23:14:56
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Nillan

Hej cilla

Jätte längesen jag var ute och bloggade ..och jag var och kikade på Brittens blogg men den var numera lösenords spärrad så hälsa från fnilla...må så gott

2009-09-26 @ 21:00:40
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: Mia

Ha det riktigt skönt där uppe, det unnar jag dig!

PS Kommer inte in på Brittens blogg längre...:-(

2009-09-28 @ 11:50:36
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0