Thailand

Har ar guda gott att vara! Sa ar det, varmt och skont.  I gar akte vi till James Bond island. vilken historia det har landet har. Jag ska visa er bilder nar jag ar hemma igen. Fick valdigt manga intryck kan jag saga. En hel stad pa palar dar vi for ovrigt at en mycket god buffe. (tyckte inte Bosse) Mycket skaldjur....Det finns tva saker som min man inte ater och det ar svamp och skaldjur.

Manga intryck och flera timmar senare nar vi var hemma akte vi till var skraddare for att jag skulle gora forsta provningen pa min super snygga klanning som jag bestallt. Var skraddare han har brada dagar nu. Balklanning till Sara, studentklanning till Sara, klanning till mig och 4 stjortor till Bosse. Han fick hela bestallningen men han var nog den i sar klass billigaste och basta vi kunde finna. De andra skraddarna vi pratade med skulle for saras balklanning ha 17 000 bath, det ar 3400 kr. Var skraddare tog 7500 bath, alltsa 1500 kr. Fattar ni varfor vi tyckte att naturligtvis ska karln ha att gora.

Nu ska jag soka upp en frisor och sen blir det formodligen ytterligare en god middag

Kommentarer
Postat av: sara

Låter som ni haft det jättemysigt ! Men ni kollade väl lite vad han hade gjort innan och så hoppas jag. men billig var han iaf. kram kram

2009-11-21 @ 17:57:27
URL: http://invincible.blogg.se/
Postat av: Christer

Nämen, jag hade inte tänkt på att du var här inne och skrev om er semster. Så kul att ni verkar trivas med thailand och de underbara klimatet. Nu förstår du varför jag vill stanna för gott... Ha en härlig fortsättning på semestern!

2009-11-22 @ 16:52:33
URL: http://thailandscherloff.blogg.se/
Postat av: Inger

Ja tänk vad de hinner skräddarna...hoppas det blir bra..och passar...njut och må så gott..

Kramkram

2009-11-22 @ 19:08:08
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0