Utkast: Slutet på ...

Slutet på veckan har gått så fort. Har varit väldigt hektiskt på jobbet, det händer mycket nu. Kommer in väldigt mycket grejer och butiksinredningen har äntligen kommit, förvisso bara en del av den men det känns som om det är på gång i allafall.

Torsdag kväll tillbringade jag ju i Övik och äntligen fick jag träffa Sara efter en hel månad. Jag är ju inte van att vara ifrån mina flickor så där länge, men det kanske är dax att vänja sig, vad jag förstår så har ju Sara planer på att flytta från Övik efter studenten nästa år och jag har en känsla av att det är stor stan som gäller då *suck*

På fredag morgon hastade jag iväg till Umeå för att fixa till min tand som varit problem så länge. Tandläkaren i Övik klarade inte av att komma ner i kanalen för att rensa så han skickade mig till tandläkare högskolan i Umeå. Där är det ju bara specialister som jobbar.  Tog drygt en timma för honom att fixa min tand och jag kände mig verkligen som en fast spänd idiot när jag låg i stolen där. Att gå till tandläkaren är det absolut värsta jag vet, men nu är det klart tack o lov.  Någon shopping runda blev det inte den här gången. Ungarna skulle komma hem i helgen för att hjälpa oss med veden och Sofie, Robban och Johan var redan hemma och kämpade på så jag kände mig rätt stressad och det är ju faktiskt 20 mil att köra. Men hur stressad jag än var så kunde jag inte motstå ett besök hos min bror.

Som många redan vet är ju min bror sjuk i den vidriga sjukdomen alzheimer. Han bor numera på ett hem inte så långt från sjukhuset i Umeå.  Det var verkligen roligt att träffa honom igen, det blir ju ganska långt mellan gångerna och jag har inte träffat honom sedan i februari.  Han reagerade så otroligt gulligt när jag kom in.  Han blev glad och undrade vad jag gjorde där. Jag berättade om tandläkarbesöket och han tyckte att jag verkligen hade långt till tandläkaren.  Vi satt och pratade gamla minnen en stund och sen när jag märkte att han blev trött tackade jag för mig och drog vidare hem till Bönhamn och vedkapningen.

Idag har det varit vedkapning och krattning för fulla muggar, det är onekligen skönt att ha våra drängar och pigor som kommer o hjälper till, tack till er alla för en kanon helg!

Nu är det melodifestival som gäller och naturligtvis är det Malena och Norges bidrag som hos oss är favoriter.

Heja Sverige!

Kommentarer
Postat av: big sis

ja det var så roligt att du hälsade på bror..tyckte nog mor också..frågade om han träffat dig....jo det har jag nog..sa han...mello här också....men jag tror nog inte det går så jättebra för Sverige ..hoppas jag har fel....skulle också velat haft ett gäng drängar på gården...ha en go kväll / kramiz

2009-05-16 @ 21:07:41
URL: http://pyrobritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0