Slutkörd

Hade en härlig kväll efter jobbet i går. Kattis och Anders tillbringade helgen hos oss så vi passade på att både grilla och elda vid stranden.
Vi som varje sommar brukar tillbringa väldigt många kvällar vid stranden gjorde vår första kväll där i går. Det är väl inte så konstigt egentligen eftersom jag jobbar som jag gör och dessutom är det ju så vansinnigt kallt.  Men i går em sprack hela himlen upp och solen tittade fram. Så även idag, jag har legat på klipporna och det är också första gången för i år som jag gick ner till grundhällan för att slappa.

I Bönhamn har vi en bagarstuga och idag lånade vi den. Inte för att baka tunn bröd utan för att baka pizza. Det är ju nåt speciellt med pizzor som gräddats i stenugn, jätte gott helt enkelt.

Idag är jag så där vansinnigt trött igen, det är tydligt att när jag har min dag ledig i veckan så kommer all trötthet direkt. Ska börja nu att försöka gå hem lite tidigare vissa dagar det blir ju många arbets timmar för mig per vecka. Men så länge Lena har semester är det svårt att bara lämna o gå hem. Har sett att de ggr jag försökt göra det så går även de andra hem så fort jag lämnat byggnade *suck*

Lena jobbar egentligen för kommun inom omsorgen, men hon är väldigt angagerad i Erikshjälpen och hon har verkligen varit min högra hand under dessa månader. Hon har tre veckor kvar på sin semester så fram till dess blir det jobb 6 dagar i veckan, blir väldigt mycket komp men det tar jag ut i höst, då ska jag åka till värmen o ha min semester :)

Nu är kl knappt 21 men ögonen trillar igen så jag intar sängen och låter kroppen vila. Lederna är stela på mig idag. Efter solen i dag kom tjockan in från havet och med den följde en vidrig kyla. Min gamla kropp reagerar direkt på kylan och hela jag blir stel, så nu ska jag och kroppen vila.

Kommentarer
Postat av: zaq

Var rädd om dig!

2009-07-12 @ 23:08:05
URL: http://zaq.blogg.se/
Postat av: SOFFIE

hoppas du känner dej piggare nu å får en underbar dag imorrn,

gonatt

2009-07-17 @ 00:27:13
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0