Äntligen igång

Så är det. Förra veckan hade vi vår invigning på butiken. Det var varmt, jätte varmt och hur mycket folk som helst.
Veckan innan var det ju jobb istort sett dygnet runt. Eftersom då vår butik är uppbyggd som så att det är bara jag som är anställd av företaget och resten är arbetare som delvis arbetsprövar pga arbetsskador, invandrare som behöver lite praktik och även andra människor som behöver efter långa sjukskrivningar och långt arbetslöst liv komma ut för att komma igång så blev det ju enbart jag som körde dygnet runt.

När så lördagen var slut gick luften ur mig. Sofie och Sara klev in som volontärer på lördag och hjälpte mig i kassan och även en del från Erikshjälpen i Sundsvall var uppe för att hjälpa till, och som sagt, det behövdes verkligen. Det var stor kö utanför när vi slog upp portarna efter en kort invignings cermoni. Sedan lördag har vi då haft öppet tisdag och torsdag och det har hela tiden varit succé. Dagarna emmellan försöker vi fylla på så vi hela tiden har en ny butik att visa upp. Det har varit många långa dagar under några månader och när man ser på korten jag tagit från början så har vi, trots att vi är så få som jobbar gjort en underbart jobb. Butiken är klar och det blev succé och vi får varje öppet dag höra hur fin butik vi har, hur luftig den är och hur fina varor vi har och hur lätt det är att hitta. Som ansvarig känner jag mig naturligtvis jätte nöjd fsta jag vet att jag har väldigt mycket jobb framför mig.  Jag behöver mera personal och det verkar inte vara det lättaste trots att det hela tiden är folk som behöver komma ut för att komma tillbaka på den vägen som visar hur man ska göra för att komma in i jobb igen. Som ni förstår är inte mitt jobb enbart att vara butiksansvarig utan jag ska även lära dom hur det är på en arbetsplat och många tycker inte om att det är någon som bestämmer vad dom ska göra, många konflikter blir det.

Nu i helgen är jag faktiskt ledig. Fredag, lördag, söndag och måndag. Jag har förmånen att ha en del från omsorgen från Kramfors kommun på min arbetsplats och hon som är arbetsledare där vickar för mig nu och sköter det hela, därför kan jag ha  4 dagars semester.  Det är verkligen 4 dagar som jag nu behöver. Efter stängnign i går rullade vi upp i landet och hamnade i Piteå ca 0130 i natt.  Här är det Sveriges största beach party i helgen med bla Jerry Williams och Beach boys.

Nu är förtältet uppe och jag har tagit en iskall öl. Nu ska jag ha semester. Äntligen!! Återkommer under helgen med mera information, ha det gött och till en annan gång jag bloggar ska jag samla ihop foton så ni får se hur vår butik såg ut en gång från början och hur allting ser ut nu

kram på er.

Kommentarer
Postat av: big sis

å jag hoppas ni har det underbart ..det har du gjort rätt för ni ..du ahr varit jätteduktig....jag tar väl och öppnare n kall jag också då...ses senare i sommar va...ps..lilla mor ringde och berättade var ni var ....( om jag inte visste typ.....kram

2009-07-03 @ 18:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0