Veckoslut

Jamen visst. En dag kvar att jobba!! Ska bli så himla skönt att få komma hem igen. Nu vet ju inte jag ännu om jag kommer mig hem i morgon. Tyvärr så har vi ju ett himla skit väder just nu. Underkylt regn, vägarna här uppe ser ut som en såpad skridskobana i kväll.  Bilarna kör av vägen och det är ett himla strul, men det är ju inte förrän i morgon kväll jag ska åka hem så innan dess kanske det är bättre väglag, men med detta väder stannar jag ytterligare en natt och istället får jag då köra hem i dagsljus.
Mina ögon har blivit gamla tror jag. Nu är det väl inte bara ögonen som blivit äldre, men man kanske blivit lite fegare/försiktigare ute efter vägarna också.  För några år sedan brydde jag mig inte så mycket då körde jag bara, men nu tycker jag både att mina ögon försämrats, blir så lätt bländad och lite fegare är man allt för halkan också.

Har precis suttit och tittat på bygglov. Himla bra program tycker jag och i kväll var det lite speciellt eftersom dom byggde enbart ute och för barnen. Var så otroligt kul att se hur glad den lilla tjejen blev. Hon satt i rullstol och hade svårt för att kunna rulla runt i gräsmattan.  De byggde en lekpark, en stor lekstuga och en veranda därifrån hon kunde rulla ner och upp själv.  När hon dessutom fick en kanin i gåva av bygg gänget var inte tårarna långt borta. Så underbart roligt att se sådan glädje!! Längtar redan till nästa tisdag och Bygglov.

Nu är min favorit doktor på Tv och jag tar återigen plats i soffan

Ses en annan dag

Kommentarer
Postat av: Inger

Ja för sjutton, det är läskigt med hala vägbanor,,ta det försiktigt..Såg inte programmet.. Men det lät gulligt av dem att ge tösen en kanin...förstår om dina tårar kom...

kramkram

2009-01-13 @ 22:13:13
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0