Bil elände!!!

Att inte folk kan låta bli andras saker! Vandaliseringar och stölder. Vi har faktiskt varit ganska försonade från sånt men ... I söndags efter middag ringer Sara till mig och säger, "mamma nu kommer du nog att bli vansinnig" va ska man tro då?? Hon berättar sedan att någon gett sig på Sofies bil som står parkerad hos Sara och som Sara får använda.  De har sprayat rödfärg över huven, ripat bilen med ett vasst föremål, även det på huven. Förmodligen har de användt ett  längre tillhygge som slagit ner i vindrutan så pass hårt så där det redan var en liten spricka har det nu vuxit till en stor spricka. 

Varför gör man nåt sådant?  Det står 10-15 bilar på parkeringen men vår bil är den enda som blir utsatt.  I morse fick jag således bege mig med lacknafta och diverse tvätt och puts grejer til Ok:s gds hall.  Där har jag polerat, tvättat och grejat. Till slut såg bilen ut så här, lite bättre.

Jag har fortsatt lite mera idag också och det är gansk ok nu, men vilket  jobb det inneburit. Reporna på huven och sprickorna på vindrutan kan jag ju inte göra så mycket åt. Visst jag kan ju byta vindruta, men även om jag tar det på försäkringen så åker man ju på ca 3000 kr i självrisk, tror inte det är värt det på en gammal bil.
Men om dessa ligister förstod vad de ställer till med i både jobb och pengar. Det är nog tur för dom att jag inte vet vem det är!!

I kväll har Sara haft homeparty för Forever living. De säljer produkter med aloe vera, både smink och olika hälsoprodukter.  Verkar vara bra grejer och jag har inhandlat en Aloe Vera gel, det ska vara nästan som att drcka färsk gel från ett nyskuret Aloe vera blad. Mycket vitaminer och grejer och tydligen bra om man vill rensa ut slagg.

Nu är det enbart sängen som väntar, känner mig fullständigt slutkörd. Är ju inte van vid att hålla på och polera bilar på detta viset. Hoppas nu att de låter mina bilar vara ifred hädanefter, tycker jag haft tillräckligt med problem med bilarna, jag behöver ingen hjälp till det.

God natt

Kommentarer
Postat av: Mia

Fasen vad trist att behöva bli utsatt för detta! Till vilken nytta och glädje? Inte ens för dom som gör det....

2009-01-13 @ 17:01:04
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Ing-Marie

"Bunta ihop och slå ihjäl dom" dom som bara vill förstöra för andra, det är så sorligt att folk inte kan låta bli andras saker, till vilken nytta? När det gäller din frisyr så har jag ett förslag,du som jag har ju fått "gåvan" att få ha självfall, både på gott och ont,eller hur? Klipp lugg,spara ut på sidorna men klipp kort i nacken. Platta lugg och sidorna med plattång, där bak lite "lockigt". Prova jag tror du skulle passa i det. Kusin vitamin Ing-Marie

2009-01-14 @ 09:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0