Nytt år 2009

Vår meny för nyårsaftonen 2008 blev följande:

Avacadobåt med laxröra (räkröra i min)


Gin flamberad älgfile med hasselbackspotatis


Efterrätten bestod av choklad pannacotta med jordgubbar, kaffe och likör


Tyvärr så blev klockringningen lite annorlunda i år mot i fjol.  Han som är ansvarig ringare var tydligen bortrest så det var bara jag och Bosse som dök upp för klockringning. Men ingen skada skedd vi skålade i champagne och jag är säker på att det nya året kommer att bli bra i allafall.

Vad önskar jag mig då av det nya året? Egentligen har jag ju det så bra så det känns väl tokigt att önska sig nåt mera. Men ska man ändå klämma till med nåt så är det väl ett jobb närmare hemmet som skulle göra allt perfekt.  Har ju lämnat in en ansökan och jag väntar fortfarande med spänning och håller mina tummar så hårt jag kan. Det skulle ju verkligen vara ett härligt sätt att börja det nya året på, ett nytt jobb på hemma plan.......

Jag önskar att mina nära och kära får vara friska och ha det bra. Som många av er vet har ju min familj varit drabbad av sjukdom de senaste åren och nu borde vi väl gjort bort vår beskärda del, nu vill jag att vi som är kvar ska få vara vid god hälsa, för en god hälsa är ju bland det viktigaste egentligen.

Träffade en gammal god vän i veckan och hon hade genomfört en rygg operation helt nyligen, hon berättade om den och jag förstår att det är en liknande som jag önskar mig. Det är en stor operation med en relativt lång rehabilitering, jag förstår att det blir tufft men det verkar ju som man ska kunna leva utan värk efteråt och det är ju någonting som jag önskar.

Det blev ju en del önskningar iallafall det här.

Jag hoppas ni alla haft det bra med olika firanden för det nya året. Ta det lugnt och sköt om er 

Kommentarer
Postat av: big sis

gotti !...ingen klockringning vid kapellet ..det var väl synd, men som du säger ..det funkar ändå ju...gott nytt till er...igen

2009-01-01 @ 16:27:16
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inger

MMm det lät gott..himmel så lik Britten du var här..

synd på klockringningen, men kanske i år då...

Hoppas oxå du får ett fint ¨år fri från smärta och sjukdom...

Såg nu även din årskrönika..åhh vad du kommer ihåg...god fortsättning till Bönan i Bönhamn..kramkram

2009-01-01 @ 17:34:52
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: maria

Hoppas alla dina önskningar slår in!

Lycka till Cilla!!!

2009-01-02 @ 10:50:13
URL: http://yrvette.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag hoppas att dina önskningar slår in, de är ju i alla fall realistiska L

2009-01-03 @ 08:44:24
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Christer

God fortsättning på det nya året!



Låter så klokt när du skriver att du har det så bra att du inte borde önska dig något mer. Finns det en bättre gåva än förnöjsamhet? Vi borde nog alla tänka till både en och två gånger varje gång vi tänker klaga på både det ena och det andra. Dagens i-landsproblem, som jag brukar kalla våra dagliga klagoämnen. När man ser hur människor lider under krig och svält kan man inte vara annat än tacksam.



Er nyårsmeny lät underbart god, skulle gärna vilja veta hur du fixar till den ginflamberade älgfilén. Har du något recept så maila gärna över det till mig. Då kan du i gengäld få ett höjdarrecept på en cointreau-flamberad pepparfilé av mig.



Önskar dig och de dina allt gott!



Kram Christer

2009-01-04 @ 04:43:58
URL: http://thailandscherloff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0