Vilken dag!! ...

Vilken dag!! Vaknar upp till en helt underbar dag. Min födelsedag och en som sagt underbar dag.
Solen skiner från en klar blå himmel och värmen slår emot mig när jag öppnar dörren. Precis så där som man vill ha det när man bara har 4 dagars semester.

Efter frukost packade jag och Bosse vår ryggsäck för att bege oss ut med vår båt, ut till klipporna utanför byn.
 

Efter några timmar åkte vi tillbaka för att tillsammans med de andra gå på Hilmas för lite lunch. Men när vi kom in mot byn såg vi vår familj sitta på ett par andra släktingars sjöbod för fika. Naturligtvis var vi då tvugna att svänga in där och även där få i oss lite fika.
Efter en god lunch  åkte jag, Bosse, Sofie och Robban iväg för ett litet dopp uppe i sjön och kan ni tänka er tom Bosse hoppade i vattnet. Eller hoppade var väl att ta i, men han doppade sig i allafall och Sofie var faktiskt den fegare av dom två denna gången.


Sofie och Malin hade varit in till Nordingrå och handlat för att sedan tillaga en grill middag. Vi samlades allihopa uppe hos oss för att tillsammans ha ytterligare en kväll med god mat och dryck.

Som ni ser är alla mycket flitiga och alla vill hjälpas åt kring grillen, bra med en sån familj, eller hur.

Nu känner jag att jag ligger en dag efter med bloggandet men det kan inte hjälpas när det är såna här underbara dagar. Ska försöka styra upp det i morgon, men nu är det dax för lite slappartag ute istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0