Det finns inga genvägar...

Precis som Farbror Barbro säger.  Sitter  i Övik i Saras lägenhet och pysslar med mina naglar. Ska ju ut på galej i kväll igen. Himmel vilken fest prissa man bivit va.
Vi skulle egentligen åkt på fest i morgon också men det verkar som det partyt är inställt så vi åker nog bara hem i morgon, lite tråkigt tycker jag men men.

Ska ner på stan en sväng o se om jag klarar av att blåsa lite pengar, har ju varit  rökfri i  5 veckor nu så jag tycker jag är värd att unna mig  någonting nytt.

Det går faktiskt riktigt bra att inte röka. Det var väl då förra helgen när Kiina och jag drog på krogen som det kändes. I normala fall så drar man ju en repa för att kolla om det är folk ute man känner och sedan går man ut på terassen och röker med alla andra, Nu gjorde man helt plötsligt inte så och det kändes konstigt.  Men vansinnigt röksugen var jag.

Hoppas nu bara Bosse kommer någon gång så det blir lite lunch här! Gissa om jag kommer att rulla snart, måste verkligen ta itu det här med träning igen.  Problemet är ju att jag tränar ju helst på gym och det finns inget sådant i Bönhamn. Tror det närmaste är Kramfors och dit är det ju 5 mil, man åker ju inte 10 mil för att träna. O jag är så dålig på att själv ta i tu med detta, jag behöver någon som verkligen sparkar på mig.

Förr i världen hade Örntaxi att man fick gå o träna till reducerat pris, så även x anställda, men nu tror jag inte det finns kvar längre, måste kolla upp  det.

Nä jag måste rycka upp migKommentarer
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Hallå Cilla!Ja du att sluta röka det ger ju några extra kilo men i gengälld så blir din kropp friskare och hälsosammare.Du kan alltid gå på någon av gymporna som finns i Nordingrå, Docksta eller Ullånger. I Ullånger och Nordingrå finns det också gym, vet inte vad det kostar i Nordingrå men i Ullånger kostar det 200 kr i månaden. Det är väl lite finare gym inne i Kramfors och Örnsköldsvik, men att sitta att åka dit kostar både tid och pengar!Promenader är heller inte att underskatta, det ger en bra förbränning om man går i minst en timme!Men gud vad jag fick allt det här att låta så pretentiöst!Mohahaha... Men jag är ju inte en instruktör för intet!Kram och hoppas att du får en trevlig helg!

/Sus

2008-10-18 @ 10:57:43
URL: http://sus68.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0