Borta bra..

Men hemma absolut bäst!! Det är så skönt att komma hem efter ett par dagar borta. Jag åkte ju egentligen bara i går och kom hem i kväll. Men det är fullt  tillräckligt för mig. Det var så skönt att komma hem och det hade hänt så mycket ute i naturen under bara 2 dagar. När man åker bort så här så ser man ju dessutom så mycket klarare när man kommer tillbaka.

Eftersom det inte fungerat så bra på blogg.se de sista dagarna försöker jag inte ens lägga ner tid på att få foton in i bloggen, tyvärr ni får vänta lite. Men allting här runt omkring har blivit så grönt och fint.

Har äntligen fått en besiktnings tid också! På tisdag kl 11, ska ju bli spännande. Hoppas verkligen den går igenom nu, tänkte åka upp till mamma nästa onsdag efter jobbet och det skulle vara skönt att få åka i den bilen. Komforten är så mycket bättre och dessutom är den ju inte lika törstig som saaben. Men Bosse har verkligen legat i för att allt ska vara klart så jag hoppas att de inte hittar nåt på den nu. Sen ska den förmodligen i allafall säljas och så även saaben, känns som om vi klarar oss med bara en extra bil.

I morgon ska jag i alla fall njuta av att vara ledig och försöka ta i tu med lite här hemma. Har äntligen fått tag i ett jätte fint tyg som jag ska sy nya dynor av till husvagnen. Sen tänkte jag faktiskt chansa (tror jag ) på att sätta ut lite av lökarna jag satt. Tror inte att Gladiolerna är lika frost känsliga som tex doft liljorna, vi får väl se vad det är för väder. Det är dax att klippa mina fina klätter rosor och allting runt omkring här verkar skrika efter mera jord.  Allting hinner jag dock inte med men det kommer ju en helg sen också.
På fredag jobbar jag igen men då åker jag bara över dagen.

Ha nu en jätte trevlig vår kväll, det ska jag ha framför tv:n med Lost

Kommentarer
Postat av: britten

Men så bra ..då kan ni ju åka till H träsk och kolla så min gube sköter sig...hi hi

2008-05-07 @ 23:05:23
Postat av: Lillemor

halloj. vad roligt att det börjar knoppa och bli sommar hos er också!!! skönt med tiden för besiktning ,då e det snart klart--äntligen hihi.. hoppas ni har det bra annars?

2008-05-08 @ 07:24:50
Postat av: Millapilla

Härligt med en trädgårdsdag. Och spännande vad det är för tyg till dynorna ;) Lycka till på besiktningen.Ha en bra dag.Kram

Postat av: Inger

Skönt med lite ledighet, ja tänk att man måste jämt fylla på med jord.. Men det är det värt för de små blomstren skull.. Som man sår får man skörda, heter det ju.

ha det gott, lycka till med besiktningen och resan till din mamma..
Kram

2008-05-08 @ 11:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0