Vilken värme!!!

Ser mig själv sakta flyta bort i värmen. Känner mig som ett kilo margarin som ligger i värmen o bara smälter. Syster yster har ju varit här några dagar så det har inte blivit mycket skrivet inte o sedan är jag ju utan dator så jag lever på brödsmulor känns det som. Slänger mig över en dator när tillfälle ges.

Syster kom ut hit på tisdag em, är så roligt att se alla som inte är van vid havsluften hur de formligen däckar efter ett par timmar. Nu var det ju dessutom ganska varmt redan på tisdag men havsluften kräver. På onsdag gick vi bara omkring och njöt förutom en sväng ut till rotsidan. God grillad lax bjöd jag på till middag

På torsdag tog vi en promenad efter naturstigen helt sjukt vad jag bor vackert, häpnar varje gång jag går den där sträckan.
Vid tillfälle ska ni få se kort jag tagit men jag orkar inte vänta på att kunna plocka över bilderna från kameran till någon dator, jag måste få skriva lite nu.

På torsdag kväll åkte vi till Härnösand och hälsade på Sofie och Robert. Moster Britt har aldrig varit där så det var ju kul för Sofie att få visa upp sitt fina hem.

Sen så åkte syrran hem på fredag morgon. Nu blev det morgon eftersom det skulle bli så varmt. Det är ju inte lätt för de stackars djuren i denna värme och Moffie var nog redan på torsdag rätt less på värmen, så därför blev det att hon åkte på morgonen innan den värsta värmen.
Vi har i alla fall haft några underbara dagar och jag ser fram emot nästa gång när även min svåger  följer med.

I går var det ju som sagt varmaste dagen på länge. Här blåste det inte ens så jag tog mitt pick o pack och gick ner till klipporna, där fanns lite svalka att få i alla fall. Men jag klagar inte tycker det är super skönt med denna värme. Mår klart bäst i kroppen utav den.

Har försökt sy dynorna till husvagen men det var så varmt så det blev bara en soffa, de andra får vänta tills efter helgen. I kväll åker jag och Bosse till Skule berget för visfestivalen så det blir nu första natten i husvagnen. Vecka 31 drar vi iväg ner mot Rättvik och sedan får vi väl se vart vi hamnar.

Nu ska jag försöka få mig en timmes sömn igen, men det är ju så varmt.......

Kommentarer
Postat av: big sis

Tack för senast...det var jätte roligt att träffa dig och se bönhamn i SOOOOOL....underbart...öppnar fönstret här och saknar måsarna och havsluften...men jag är rätt nöjd jag också med holmträsket..nåväl än en gång tack för god mat och trevligt umgänge med dig syster...

2008-07-05 @ 07:21:58
Postat av: Mia

Tänk att det blev bra väder när Britten kom, vad härligt! För det hade tydligen inte alltid varit så?? L

2008-07-05 @ 07:28:39
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Maria

Våra komunikationsförsök går inget vidare Cilla....hihi! Igår ringde vi om varandra hela dagen!!!! Vi tar nya tag och försöker ringa varandra igen va?

den där husvagnen tror jag tar en tur ner till Kil efter Rättvik.

OM den skulle göra det...tror du att man skulle kunna få hit syster Britt då också????



ha det så gott och jag är så nyfiken på dina bilder från promenaden, så skynda dig att få ut dem här på bloggen.

Kram.....

2008-07-05 @ 08:14:07
URL: http://nightviolet.blogg.se/
Postat av: Mia

Cilla, jag älskar att gå på loppis och fynda! Och 200:- för den byrån tycker jag var ett fynd L

2008-07-06 @ 22:03:24
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Maria

Klippbilden kom fram igår!!!! Inte den bästa mottagningen här i bushen precis.



Visst! Där skulle jag GÄRNA ha legat och solat....inga mygg, inga bromsar och annat klägg!!!!



ha det så gott idag!!!

2008-07-07 @ 10:07:35
URL: http://nightviolet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0