Att imponera på andra

Jag brukar lyssna på Rix fm när jag kör bil. Speciellt efter kl 15 när Sofia har programmet. I dag handlade det om att imponera på folk. Killar som försöker imponera på tjejer genom att köpa fräcka bilar sk penisförlängare och vi tjejer försöker att imponera på killar genom att fixa snygga frisyrer, snygga naglar eller bröst förstoringar! Frågan var om det verkligen stämmer och om det funkar.
image10

Blev lite full i skratt när jag lyssnade på folk som ringde in för att diskutera saken. Klart som attan tycker jag att det stämmer. Alla vill vi ju mer eller mindre göra intryck på andra människor, sedan om det är för att imponera på killar eller tjejer det var ju en annan sak.

En kille berättade om när hans kompis kom med en nyinköpt fräck bil, skinnklädsel och värsta motorn. Alla tjejer ville absolut åka med honom, men sedan när han skulle starta och de skulle åka iväg startade inte bilen, utan killen med den gamla bilen fick hjälpa honom att bogsera. Kul grej.

Men jag tror ju att i många fall handlar det inte om att imponera på andra människor. Jag tror att många som kanske lider av dåligt självförtroende måste hjälpa sig själv genom tex bröstförstoringar, långa naglar och snygga frisyrer.

image11


Jag själv har faktiskt sedan minst 8 år tillbaka inte mina egna naglar utan jag bygger min naglar med bla glasfiber. Men ska jag vara ärlig så gör ju jag inte det för att imponera på andra, utan det har blivit en del av mig. Jag känner mig väldigt naken om jag tar bort mina naglar och jag gör bara illa mig på finger topparna.
Att bygga mina naglar gör jag för min egen skull för att känna mig som mig.

Samma sak tror jag gäller för många andra, visst finns det dom som gör och kostar på en massa för att andra människor ska bli imponerade, men det är farligt att döma, för ingen av oss vet ju egentligen varför man har och gör vissa saker.

Kommentarer
Postat av: britten

din blogg har blivit jättefin....

2008-01-15 @ 17:27:01
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Sus i dus

Åh vad fint! Det är lättare att läsa i denna bloggen! Bra att du bytte till blogg.se

Nej det var inte TÅ, utan jag tror det var något
blad typ positiva sidor eller något! Ska kolla upp det!

Jag ser din meny till vänster den med ditt profilfoto i nertryckt längst ner under bloggen! Har du firefox eller explorer? Jag har explorer och jag har fått erfara att om man har olika så ser man det olika, bästa är att ha båda för att se hur det ser ut! Jag la ju in annonser på min och då for min ochkså så, men det var visst någon tekniker som skulle kolla för han såg det rätt i explorer men inte i firefox!

Onödigt vetande kanske!

Kram Sus

2008-01-15 @ 17:56:16
URL: http://sus68.blogg.se
Postat av: Cissi

Gör jag något så gör jag det för min skull och inte för någon annans. Undrar ibland om det har med åldern att göra? Visst finns det äldre som vill impa på andra men jag tycker det är vanligare hos yngre...

2008-01-15 @ 19:50:15
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Maria

Apropå min brors konst, se mitt inlägg!
Vilka snygga naglar. Själv är jag gammal sekreterare som för mitt liv inte kan ha längre naglar än ett par mm, då skulle jag inte kunna skriva på datorn.
Ha en go kväll!

2008-01-15 @ 20:58:38
URL: http://kramaria.blogg.se
Postat av: Inger

Ja, ska jag på fest, kan det ju var kul, med snygga naglar. Men jag trivs inte när de blir för långa, då filar jag ner dom,. Sedan tycker jag det fastnar en massa damm och smuts under, hur mycket jag än tvättar händerna.. Fint på andra, inte på mig..
Händerna måste vara vackra oxå,, de blir inte vackra med åren..
Ha det gott!
kram

2008-01-15 @ 22:59:30
URL: http://IngerEmKssson.blogg.se
Postat av: maria

Jag är så okvinnlig av mig så jag har hellre penisförlängarbil än långa naglar...hihi! Jag tycker det är jättesnyggt med långa naglar men jag kan inte ha det för jag har händerna i jorden för jämnan. Sen tycker jag att det är kul med snygga skor. Jaha...och hur lätt är det för mig då? Jag har strl.42 på fötterna. Det finns inte så mycket läckra sandaler och pumps på herravdelningen...suck! Det är inte lätt att vara fin då Cilla!

Och ärligt talat så klär jag mig nog mest för andra eller för att det finns en viss dresscode för olika tillfällen. Skulle jag gå klädd som jag trivs allra bäst så skulle jag bli tagen för en uteliggare...hihi! Säckiga myskläder med färgfläckar m.m Men lika förbaskat så är jag fåfäng!!!!! Förvirrande och knepigt....eller hur?

2008-01-16 @ 01:04:35
URL: http://www.nightviolet.blogg.se
Postat av: Lillemor

hej gumman vad fin din nya blogg blev.
jag har ju alla "fåfäng "grejejr som finns ..både naglar långa extensions och ja
allt .nya kläder gärna. och t.om. dyra mjukisdressar istället för biliga. och visst vill man att andra ska tycka om en och tycka man e fin. fräsch mm. men inte alls därför jag gör dom här grejjerna. naglarna har jag nu för att jag haft dom i 11 år alltid. det är som du skrev, en del av mig.och aj vad känsliga fingertoppar jag har annars hihi. och håret .det är bara för min egen skull. jag har knappt hår alls själv.kan intebgöra en fläta ens en gång. långt e det ,mitt eget,.men tunt som silke. bara yr omkring. och ska man då sätta i hår kan man lika gärna ta det längsta och slippa spara.så det är ren bekvämlighet typ.. men givetvis gör vi saker för att "impa".. kanske inte så ofta längre. men vem blir inte glad över lite extra uppmärksamhet. det behöver man ibland.
massakramar hoppas du e piggare från förkylningen

2008-01-16 @ 12:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0