Ahhhhh.....

Ja jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva ikväll!! J ag förstår att alla är skit trötta på mina bilproblem, såna problem som aldrig verkar försvinna.  Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.  Nåväl jag kan väl berätta då, bara för att få ur mig eländet o slippar tänka mera.

En av mina chaffisar erbjöd mig att hans kompis skulle hjälpa mig hitta elfelet på min bil. Jätte tack tyckte jag. Bilen fraktades ca 4 mil, de hittade felet och åtgärdade det. So far so good!!  Skickade upp Johan för att hämta bil skrället i går och när han är tillbaka i stan säger han " Du Cilla tycker det luktar mycket soppa"  Gissa om mina nerver gick i spinn?? Det visar sig också att så är fallet. Den läker SKIT MYCKET!!!!!  Nåja tänker jag jag har ju saaben i morgon bitti.  I morse var det fortfarande jordens halka och min saab som står parkerad efter gatan, står väldigt illa till.  Det visar sig att jag tar mig varken fram eller bak.  Hittar en sandlåda där jag hämtar sand, under tiden kommer en av mina underbara chaufförer och ska hjälpa mig.  Visst vi börjar i sakta mak och röra oss ur fläcken, då stannar bilen!!! Jag får för mig att det är soppa tors och ger upp.

Efter jobbet tar jag bussen för att hämta Sofies bil (som nu är besiktad och fungerar) och åka o köpa soppa för att fylla på vår saab som står där och är törstig, tror ni den startar? Nä det har den inte lust med, alltså inte soppa torsk. Jamen, blir man nå trött på bilar då????

Skiter i allt och åker hem med Soffans bil. Nu ger jag upp!! Det blir ju för tusan billigare för mig att inte jobba. Jobbar jag inte behöver jag ingen bil, annars måste jag ju ha en bil och de går ju sönder hela tiden.
Nu ska vi sälja våra bilar båda två.  Jag har nog inte gråtit o varit så ledsen  på länge som jag varit i dag, jag ger upp, jag skiter i det här nu.

God Jul allihopa

Kommentarer
Postat av: Mia

Nääää, nu lider jag verkligen med dig...nu kan det INTE bli värre..Stor kram!!!

2008-12-19 @ 06:33:09
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Inger

Ja men kära nån, ska det aldrig ta slut...ja bilar är bra när de fungerar..annars blir man tokig,,

Hoppas allt löser sig för dig.Jobbigt när du måste ha bilen.. det är ju en tröst när man bor i en storstad att det finns kommunala medel när bilen strejkar..gillar att studera olika människor när de åker kollektivt..men förstås när det stular, som du vet, och då blir man ju skogstokig,,,

Håller tummarna för att du hittar en bra bil som fungerar. Kramkram till dig Cilla...

2008-12-19 @ 17:45:56
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: big sis

nää vet du syrran ..nu vänder det...

2008-12-19 @ 21:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0