Vart tog veckan vägen?

Ni undrar kanske vart jag tog vägen? Ja det brukar jag ocksån undra ibland. Men jag har jobbat, jobbat såna pass att jag helt enkelt varken orkar eller hinner blogga.
Min vecka drog ju i gång redan pån söndag kväll.  Det är så i taxi branchen att när skolorna börjar då är det verkligen slut på semestern.
Veckan har varit kaotisk!!! Fruktansvärt mycket att göra, strul, strul och strul. Och inte nog med det, personal som har pass måste vara borta av olika anledningar. På söndag kväll blev det för mig 1 timme x, på måndag kom jag hem 0030 istället för 2000, tisdag och onsdag mera timmar än väntat, så jag har varit så vansinnigt trött att jag helt enkelt inte orkat med varken dator eller nåt annat.

I kväll när jag äntligen slutade körde jag direkt hem till Bönis, som jag längtat hem!! Men det var jobbigt, det regnade och det har blivit mörkt här uppe. Jag insåg att jag har vansinnigt dåliga lysen på bilen. Mina helljus är som andras halv ljus och det innebär ju att jag blir bländad hela tiden. Skit jobbigt!

Nu är jag ledig torsdag och fredag och sen jobbar jag lördag natt. Sen har jag planer för ett par dagars ledighet med en liten resa, få se om jag får till det.

Kan inte sova nu för det värker i min länd rygg, hela höften och mitt vä ben. Jag förstår ju vad det beror på, men vad ska jag göra? Jag är ju friskskriven för det är ju inget fel på mig.........så det är ju bara att jobba. Återstår att se när jag behöver träffa f-kassan igen???

I morgon kommer Sofie och Robban, Fia är ju på väg upp till Umeå nu för att börja sina studier till dietist. Ska  bli spännande.
De kommer med en byrå som hon inte vill ha längre och som hennes mamma verkligen vill ha. Blir den istället för en köpmandisk i sovrummet.  Sen kommer hon även med ett bord som hon blev inskickad på Erikshjälpen för att köpa åt mig. Jag såg bordet i torsdags när jag var i Härnösand men fick beslutsångest. Som tur var bordet kvar och hon köpte det.
Det är ett vitt soff bord som är åttkantigt, det var en glas skiva i mitten men tyvärr så när de skulle lasta bordet gick skivan sönder. Den satt inte fast och de visste inte det.  Men jag har kommit på att istället för glas ska jag sätta en skiva som jag ska kakla svart. Mitt vardagsrum och kök är ju genomgående svart,vitt och rött så det blir nog jätte bra.
Tycker ju det är så kul att renovera möbler och sånt sån det blir spännnande.

Ska lägga mig o försöka sova en stund, annars återstår nog bara en nattmacka........

Kommentarer
Postat av: Maria

Äh Cilla...fega inte ur! Arrangera ett skenäktenskap då....allt för bröllopsresan vet du....hihihi!



Spännande att se vad du kan göra med bordet!!!! Det låter t.o.m bättre än med en glasskiva som ska putsas....



Ha det....ta det lite lugnt nu Cilla

2008-08-28 @ 05:18:12
URL: http://nightviolet.blogg.se/
Postat av: Mia

Du är händig, du....det blir nog bra med bordet för det låter snyggt L

2008-08-28 @ 07:02:23
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Nilla

God morgon

Ja vi ska hyra en villa på landet ungefär en mil utanför där vi bor nu..ngt dyrare med ved och el..

Men mysigare lillkillen kommer att gå via hästhagen till en liten söt bondskola...160 kvm och stora sonen kommer att få ett eget rum och slippa sova i köket...he he känns bra

2008-08-28 @ 07:49:09
URL: http://fnilla.blogg.se/
Postat av: Inger

Skönt med några dagar ledigt, och sen att träffa töserna..Jag tror oxå att det blir bättre med en skiva istället för glas, fy och hålla på och torka, det kanske var meningen att det skulle gå sönder..

Ha det skönt innan lördagnatten,

kram till Bönan i Bönhamn

2008-08-28 @ 12:45:38
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0