2013

Det blev ett år som började kanon bra. 
Vi åkte ju upp till mamma på morgonen som fyllde 80 år. Och vilken fin dag hon fick. Så mycket blommor och gratulations hälsningar.
Fin sång och musik från Filadelfia församlingen som hon är med i sen en massa år tillbaka.  God tårta och härligt sällskap är skönt både för gammal och ung. 
 
 
När vi sedan begav oss söderut och hemåt igen skrek magen, men på nyårsaftons eftermiddag är det inte mycket som är öppet mellan Åsele och Bönhamn. I Bredbyn tog vi oss en korv och skyndade sedan vidare mot nyårsfirandet.
Nyårsfirandet i år bestod av  lax fylld avacado, flamberad älgfilé och hasselbackare och härliga björnbär i vanilj grädde. Tolvslagets ringande i kapell klockorna är helt underbart nyårsfirande. Att sedan få börja det nya året med lite surr med goda grannar, det är helt perfekt. 
 
Nyårsdagen gick i still lunk ända tills eftermiddagen när Katarina dök upp med sina fina vän. Återigen god mat och gott sällskap. 
 
Nu är vardagen tillbaka och det är mycket jobb som ska snurras igång igen. Julen ska packas bort och andra fina saker ska in i butiken. 
 Eftersom min semester är i antågande har jag en del som ligger på som måste ordnas innan jag kan åka iväg. Det är personalmöten, kurser och budgetar och andra möten som ska inplaneras och helst ordnas så bra som möjligt först. Så mycket jobb väntar nu till veckan när det blir den första 5 dagars veckan på året.
 
Men nu ska jag lata mig soffan, det tar på för en latmask att börja jobba efter en sån här helg

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad glad din mor måste ha blivit! Hoppas du har hunnit vila i mellandagarna också, du har ju en del att stå i!

2013-01-06 @ 21:11:48
URL: http://www.matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0