Det drar ihop sig

Det drar ihop sig till final. Nu har vi 2 Dagar kvar och på fredag kväll lämnar vi Thailand för denna gången. Nån gång kommer vi nog igen men det känns som att det kanske dröjer nu till nästa gång.
 
Vi har ju haft det lite upp o ner med vädret sista veckan. Lördag, söndag och måndag var det inte så kul väder. Men i går sken solen igen och idag på förmiddagen har det varit bra, nu regnar det igen. 
Men när det bara är eftermiddagar som innehåller regn är det ju ganska ok, ganska skönt tycker jag när man känner att luften blir klarare efter regnet. 
 
I måndags var vi in till Patong och shoppade lite. Är det dåligt väder i morgon blir det nog en sväng till dit Annars njuter vi nu av dessa sista dagar. Det blir mycket strand, havsbad, poolbad och lata stunder med en bra bok och en bra drink.
 
 
Men det är faktiskt så att jag längtar hem nu. Ska bli skönt att efter 4 veckor borta få krama om mina missar och ännu nästa helg kommer Sara och Sofie med resp killar hem.
 
Sofie har varit i Kristianstad för de sista psyk testerna för polishögskolan och Sara har fått besked om att hon är en i ett team som åker till Malmö för Eurovison, alla artisterna ska ju ha make up och stylas och det ska tydligen utföras av Corinne and friends där Sara jobbar, jätte kul för henne. Och för mig, jag är stolt som en tupp. Jag som alltid älskat Eurovision skulle ju ge vad som helst för att också få vara där.
 
Nåja några dagar kvar sen får jag väl göra en insats på jobbet istället, det kanske finns nån annan som vill vara ledig :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0