Dan före dan, före dan

Jag lovade ju att jag skulle visa lite kort och skriva lite blogg om vår fina julmarknad. Tyvärr har jag inte fått tag i nåra foton ännu. Jag var ju upptagen med att sälja hamburgare hela dagen så min kamera hade fått ledigt, så tyvärr får jag återkomma till den biten senare.
 
Förra helgen firade vi julafton här hemma. Alla barnen utom Johan var på plats och det var såå mysigt att få ha dem alla här. Nu drar det ju ihop sig till den "riktiga" julen, men tyvärr så måste jag säga att någon julstämning infinner sig då inte. Men när det är 4 plusgrader och spöregn ute så... .Jag har idag försökt, jag har julstädat, tagit in granen, spelat Lars Vegas jul precis som sig bör, men icke,  inte någon stämning alls. Kanske det beror på att jag vet att mina tjejer inte kommer att vara på plats.
Vi har sagt att vi ska göra det absolut mysigaste hela helgen. Mycket bra tv, bra böcker och god mat. Vi kommer säkert ha det jätte mysigt men visst känns det lite konstigt att fira jul bara vi.
När jag var liten var det vanligt att vi firade jul med mina kusiner, vi kunde vara upp emot 20 st,  julotta på juldagsmorgon, mycket snö och kallt. Så att vara bara 2 i plusgrader och regn ger inte mycket....
 
Nåja nästa år blir det bättre, då hoppas jag verkligen att de kommer hit o firar jul med oss.
 
Ser fram emot att på fredag åka ner till Stockholm. Ska ner dit främst för att krama om Sofie och Jim som nu ger sig ut på sitt stora äventyr. De ska åka till Bali för att plugga, surfa och upptäcka världen. 1 år har de planerat, sen hoppas ju jag att de kommer hem mycket tidigare... I slutet av februari åker vi på semester och planen är ju att besöka dem på Bali då.
 
Jag tänker inte önska er en god jul nu, för jag ska faktiskt skriva en blogg till innan jul det har jag bestämt
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0