Semester update

Sista dagen ute på Koh kho khao hade vi en helt underbar dag. Vi hyrde återigen moped och åkte iväg till vår strand som vi hittat ett par dagar tidigare.
Väl framme så var det ju mycket tidigare på dagen vilket betydde att det var ett enormt högvatten. Vi gick efter stranden men det var nu svårt att gå för det fanns nästan inget att gå på, dvs det var så otroligt mjukt så det bara sjönk undan, jätte svårt att gå där otroligt jobbigt.



Till slut så fann vi lite skugga och där kröp vi in för att lata oss och ha det bra


Dagen efter tog vi färgan över till fastlandet och Tuktuk till vår nästa och näst sista anhalt, Khao Lak och Bangniang. Där var vi första gången i Thailand och bara älskade det. Nu var det jätte spännande att komma tillbaka o se hur utvecklingen har fortsatt. Vi blev ganska överraskade för den lilla orten har verkligen vuxit, men fortfarande är det faktiskt vår favorit.


Första dagen på denna strand så blåste det riktigt ordentligt. Vågorna slog hårt mot betongkanterna så ibland vibrerade stranden av kraften, mäktigt

Att tillbringa tid på detta ställe är makalöst, och solnedgången är helt underbar


Dagen efter den magiska solnedgången åkte vi vidare till Bangkok, men det orkar jag inte skriva om nu. Utan nu vill jag bara minnas solnedgången


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0