Lördagens beach party

Min siesta i går blev lång. I över 2 timmar kramade jag kudden. Är fortfarande så fruktansvärt trött att jag bara behöver titta på sängen så trillar ögonlocken igen på mig. Tyckte jag skulle sovit om mig nu men tydligen behöver min kropp och själ mera vila.

Jerry Williams show var som vanligt helt underbar och folk var som tokiga.


Men i ett annat tält höll en annan grupp låda. Ständut blakk hette dom  och enl min uppfattning var de dom allra bästa under kvällen. Många fina covers och väldigt mycket humor, de var jätte bra!!

Många har kopplat på sina vagnar under dagen och dragit men vi stannar tills i morgon.

Vädret då? Jo det är ju ungefär som vanligt, när jag ska vara ledig blir det ju alltid sämre vädet och här har det varit kyla och drivis. Nja inte riktigt då, men nästan. Det blåser kallt och badvädret det försvann i torsdags *suck* Det är nog så här att för att ni andra ska få ha bra sommar vädet så ska jag nog se till så att jag jobbar resten av sommaren.
På tisdag är jag tillbaka på jobbet så då kommer nog värmen igen

Kommentarer
Postat av: big sis

nää då syster ..det är nog snarare så att kylan svept in över hela sverige nu ett tag och det hjälper nog föga att du börjar jobba jag tror vi får dras med det kalla ett tag nu allihopa både dom som jobbar och dom som inte...men det låter som ni haft dte ganska bra i alla fall...och du nästa tur då blir det nog sol ska du se...

2009-07-06 @ 11:27:33
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inger

Ja han håller än gamla Jerry...

Men nog är det dåligt och kyligt nu i nästan hela landet..Bättre tur nästa gång som du är ledig...

Jag känner mig nöjd, för jag jobbar denna vecka...då gör det inget att det är kallt, men skönt ändå om solen kommer igen...Ha det så skönt iaf...

Kramkramen till dig...

2009-07-06 @ 22:59:11
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: soffie

hoppas vädret blir bättre för här blir man ju knäpp av,va rolig helg du haft!

kram

2009-07-06 @ 23:10:46
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Mariette

Jag tror minsann att det regnar i hela Sverige idag... men skiten ska väl ner för att bli bättre sen, har vi tur så får vi alla sol under helgen....:)) Kramar om och må så gott!

2009-07-09 @ 15:44:45
URL: http://www.metrobloggen.se/mariettes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0