Vilodag

Jo det är vad jag behöver idag, en vilodag. Det är jobbigt att ligga på topp. Åkte till Övik i fredags.
Kände att det var så länge sedan jag sprang på stan och köpte onödiga saker så det var jag bara tvungen att göra en stund.

Är inte denna burk bara den allra finaste te burk som finns?! Hittade den på himlen runt hörnet, verkligen en affär som jag gillar. (Spana in själva, himlenrunthornet-blogg.blogspot.com och vittzinkochsilver.blogspot.com)
Lyktorna hittade jag på Indiska de kommer att göra sig så bra i mitt fönster lägg märke till hjärtanen på glaset.

Kiina och jag lyckades i vanlig ordning se till att vi hade en trevlig kväll. Kändes lite avslaget från början men som sagt det ordnade sig. Vi åkte upp till varvsbergsrestaurangen för att äta en spansk buffé. Vi trodde nog alla att det då skulle serveras tapas eller nåt annat typiskt spanskt och ioförsig är ju paella spanskt men jag kallar väl inte 2 grytor paella för buffé.... En gryta var paella med kyckling och den andra var paella med skaldjur. Alla vet väl att skaldjur har en förmåga att bli väldigt sega när de ligger länge på varmhållning, nä godare mat har jag kunnat äta.
De andra kollegorna hade ingen tanke på att festa vidare, det var bara jag och Kiina så efter middagen drog hon och jag vidare till O learys, en riktigt trevlig kväll hade vi.
I går hade Sara öppet hus på skolan, och naturligtvis måste jag bara dit och spana in.

 De har efter ett helt år äntligen fått en matsal, nu fattas tydligen bara en skolsköterska också......Här håller Ida och Sara på att skrapa en spegeldörr som de ska göra  iordning. Kul när de får lära sig allt möjligt. Pratade med en karl som var väldigt intresserad av dessa nya målare, hans pappa och några kusiner hade måleri företag, jag tog tillfället och berättade om diskrimineringen av tjejerna som inte får någon praktik, han blev så upprörd och lovade att han minsann skulle ta upp det med sina släktingar med företagen. Kändes bra, då hade man kanske gjort någon nytta där också.
Efter besöket där var det sedan bara att åka till jobbet var sedan äntligen hemma i Bönhamn igen vid åtta tiden, lång dag.

Idag blir det inte mycket gjort, ska bara ligga o  lata mig i soffan och dit ska jag återvända nu.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag vill också ha en sån burk!!! ;-))

Helt rätt inställning, att lägga sig på soffan L

2008-10-19 @ 21:22:32
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Inger

hmm ja den var fin din himmelburk,,gillar oxå burkar..Låter som du haft full rulle i helgen..skönt då med en soffrunda...och du stanna där,,hihi,,vila, är inte så dumt heller,...iaf skönt..för att inhämta nya krafter,,

Kramen till Bönan i Bönhamn....

2008-10-20 @ 10:44:59
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0