Länge sen sist...

Ja det  har gått nästan en hel vecka sedan jag satte mig ner och tog tag i bloggen, men nu är jag här igen. Sist jag skrev var jag i Övik och jobbade. Har gjort en hel del saker under veckan som jag tänkte berätta för er.

På torsdag åkte jag upp till Umeå för att besöka min bror och hans familj. Min bror är sedan några år sjuk och jag har av olika anledningar inte träffat honom på jätte länge (vi pratar år) så det var ju spännande att se om han skulle komma ihåg mig. Min svägerska och brorsdotter har flyttat till en lite mindre lägenhet och det var ju också spännande att se hur de fått det.
Innan vi åkte och träffade brorsan gjorde vi en egen liten shoppings turné. Vi åkte och tittade vad det fanns för kul på myrorna bla, hittade en jätte snygg handväska där en lite mindre modell, den bara stod där och tittade på mig och sa: "ta mig hem" ja men naturligtvis måste ju jag göra det då...
Vi besökte även plantagen och där var det också en massa sommar plant som skrek efter mig. Carro berättade att hon tycker om Hortensior och då  kände jag att om en tjej på 17 år tycker om blommor då måste man verkligen uppmuntra det så vi ordnade så hon fick med sig en sån blomma hem!

Sedan kom då besöket hos min bror. Tror kanske inte han kände igen mig direkt, men lite efter hand kom nog både minnet av mig och lite känslor också. Det var hur som helst mycket trevligt och det ska inte dröja länge förrän jag  åker upp igen. När jag styrde kosan mot Övik igen var min bil fullpackad med olika fina saker som min svägerska av olika anledningar inte kunde ha kvar, mycket fina saker!! Tack än en gång E och C för en trevlig dag!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På fredag var jag uppe innan tuppen. Väckar klockan började pipa 03.30 och mitt skift började 0430, gissa om jag var däckad när jag äntligen slutade kl 1200?!

 Sara skulle med hem till Bönhamn men hon slutade inte förrän kl 1400 så jag passade på att  åka och stor handla inför helgen. Väl hemma i Bönhamn var nog kl 1500. Har man sedan varit borta i en vecka har ju allt hem arbete kommit på efter kälken så det fanns ju mycket att ta hand om.
Men efter lite mat och lite vin kände jag att äntligen är det helg igen.
Var ju också tvungen att skynda mig kolla in vad som hänt ute i rabatterna och även de små plantor som fortfarande står inomhus.
Tulpanerna som Bosse tycker så mycket om blommar äntligen, han kallar dom för de ryska tulpanerna (vita och röda)

Sofie och Robert anlände vid  8 tiden och det blev en sen kväll innan vi kommit i kapp med allt, jag och mina barn.

På lördag åkte Bosse och Robert till Övik för att hjälpa Magnus med lite grävning på tomten, så jag och tjejerna fick vara ensam hemma och fortsätta komma i kapp med allt vi har att prata om. Vi var ute och fotograferade lite. Jag gör ju en foto vägg i trappen och ville förnya lite bilder på tjejerna.





Till middag serverade vi oss en god grillning. Grillat kött, majskolvar, grillad paprika och grillade champinjoner, massor med olika grillsåser och naturligtvis serverade vi vin till maten. Så när väl melodifestivalen började var stämningen på topp. Som vanligt var väl ingen direkt överens om vilken låt som borde ha vunnit, men Ryssland var faktiskt en av mina favoriter.

Sen blev det ju även denna helg söndag! Det är ju  så himla tråkigt när tjejerna åker iväg när de varit hemma, det blir så tyst. Men vi hann ju iallafall äta både morsdags tårta och morsdags middag. Jag blev ju redan på fredag uppvaktad av Sara, hon kom med en underbar morsdags bukett, stora rosa rosor, vit brudslöja, två stora vita andra blommor som jag inte vet vad de heter och så några andra gröna blommor. Men den var underbar!!
Sen fick jag även mina efterlängtade utomhus mattor till vårt ute rum.
Tack för det Sofie och Sara!!

Idag har jag försökt att komma ikapp mig både när det gäller tvätt, plantering och allt annat som jag både måste och vill göra. Har inte bestämt mig än om jag ska åka upp till Övik redan i morgon eller om jag ska kliva upp tidigt på onsdag morgon och åka direkt till jobbet, vi får se hur jag gör.

Nu ska jag in och se hur ni haft det och vad ni hittat på ..

Kommentarer
Postat av: soffie

Å va fint bildspel.Vad härligt att han kände igen dig efter en stund.

Låter som ni haft det jättebra!

UU va tidigt du måste gå upp.Vet ej om jag skulle fixa det,jag jobbade natt ett tag å det funkade bra är en riktig nattuggla men just det där att gå upp är det värsta jag vet;O)

hoppas du får en bra vecka!

2008-05-26 @ 19:46:26
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: big sis

Men så fina tjejer " vi " har du och jag......hihih..jättefint bildspel...duktig du...och en fin morsdag fick du också..härligt..

2008-05-26 @ 20:02:16
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Maria

Så fina dina flickor är!!! Dem kan du vara stolt över!!!



Bildspelet var jätteproffsigt!!

Ta det lite lugnt imorgon lilla arbetsmyra.



2008-05-26 @ 22:11:58
URL: http://nightviolet.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Är det några som ska tacka så är det vi! Med den glädje och värme som du bjöd oss på så blev det en underbar dag...även för Carolina, som också tyckte att du var så "cool"! Tack snälla...



Kram



Ps. Vilket vackert bildspel...!







2008-05-26 @ 23:48:53
URL: http://himlastigen.blogspot.com
Postat av: Mia

Oj, det har verkligen varit intensivt för dig! Men givande... :-)

2008-05-27 @ 08:50:08
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Fia

Fint bildspel du har gjort mamms. kan inte du skicka några av bilderna du knäppte till mig?

2008-05-27 @ 10:07:48
URL: http://entersofiesworld.blogg.se/
Postat av: Inger

Men kär nån, vad du har hunnet med. trevligt med resan till din bror och svärgersa och brorsdotter, förstår jag.. Härligt när man har släktingar, bara jobbigt när de bor lite långt bort.. men kul när man ses..

trevligt med dina töser..blomman "brudslöja" älskar jag verkligen, de är ljuva.. har satt iår hoppas de tar sig.. bra att torka och ta in sedan..

Ha det gott

kram



2008-05-27 @ 11:02:35
URL: http://IngerEmKssonblogg.se
Postat av: Millapilla

Halloj! Oj vad händelserikt du haft det! Och en trevlig helg med god mat. Fint bildspel. Ha en bra dag.KRAM

2008-05-27 @ 11:40:47
Postat av: lillemor

åå vad fina kort!! såna vill jag med ha hihi.fast med kossor kanske hahaha. oj vad du har fullt up. och iväg igen redan.ojojoj. men skönt att det funkar. ha en bra vecka

2008-05-27 @ 17:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0