Ny vecka, ny blogg

Vad var det förra, nytändningen som kom av sig eller??  Nä så ska det inte vara, det är bara det att jag inte mått så bra i helgen så därför stannade bloggandet ett tag. Nu är jag på benen igen så nu tar jag nya friska tag.

Det har varit fantastiskt väder under helgen och det är så mysigt att se hur snön försvinner, och fort går det. I lördags var jaktlagen runt Nordingrå ute på lodjursjakt och tack och lov är de nu borta. Det är faktiskt inte så kul att ha dessa djur strykande runt husknuten, varken för mig eller för mina katter.  Det är väl inte ofta (jag vet inte) som de är inne i byn men i år har det varit så.

Vi har haft 5 rådjur också inne i byn, de kanske har känt sig trygga här men tyvärr så har vi nu bara 3 st kvar.  Och som de slösar dessa lodjur, när de fällt ett djur äter de sig mäta av det råa varma köttet och sen lämnar de resten. De kommer inte tillbaka till matplatsen, för de vill alltså ha varmt och nyslaget. Tänk er då ett helt rådjur...och så äter de bara några tuggor, vilket slöseri.

Bosse har åkt iväg till Göteborg igen, så jag är åter gräsänka. Visst är det lite tråkigt, men nu går vi ju mot ljusare tider vilket betyder att om bara en månad lär jag vara fullt upptagen när jag är hemma med att planera växthus och trädgård, underbart.
Jag älskar våren!

Nu ska jag inta liggläge, för i morgon är det jobbardag och öppetdag och dessutom är det också besök bokat för lite akupunktur, det blir skönt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0