Julen 09

Glömde fullständigt bort kameran i år!! Så några bilder blir det inte, men om vår underbart lugna och mysiga jul ska jag väl kunna berätta i ord.

Börjar varje julafton med tomtegröt. I år kom Sara på den ljusa idéen att den som får mandeln i år får en liten julklapp. Nu var det ju så att alla inte hört/fattat att det var så. Robban råkade få mandeln i grötsleven men ville inte bli gift så han byte det han hade på sleven mot en ny slev heheh...Johan var den som fick mandeln men tyvärr var det ingen vinst på trisslotterna som låg i paketet.

Jag hade för omväxlingsskull planerat in i minsta detalj i år, så allt var klart på onsdag kväll när alla kom hem. Det bidrog ju till att det blev så mycket lugnare för min del på självaste julafton. Lullade omkring, tog en promenad, tog ett bad och sedan lite kalle på det.

Gott julbord som vi satt runt ganska länge och sen var det ju dax för Karl-Bertil Johnssons jul. Det är nåt som vi aldrig missar, ingen Karl-Bertil = ingen jul.

julklappar och lite spel. Sen visar det sig att havsluften gjort sitt med våra ungdommar så de till slut bara sitter och gäspar. Havsluften är fantastisk, kanske vore nåt för människor med sömnproblem hihiih..

Vi har haft en underbart lugn och skön julafton, precis som den ska vara. Nu ska jag och Bosse fortsätta julen själva, men det blir nog precis lika mysigt. Eventuellt kommer Sofie tillbaka till oss i morgon, här kan hon finna lugn och ro för sitt pluggande. Och jag tycker det är fantastiskt att få ha henne hemma, det händer ju alltför sällan numera.

Hoppas även ni som läser mitt skrivande fortsätter med en lugn och trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

God fortsättning, med mycket mys!/EI

2009-12-25 @ 23:31:40
Postat av: Christer

Låter som en bra julafton. Det hade vi också, och vi har Karl-Bertil och Kalle inspelade på DVD som vi tog med ner för ett par år sedan. En trevlig tradition för oss gamlingar. Dagens ungar är inte lika förtjusta i gamle Kalle som vi är. Den är väl inte tillräckligt våldsam och blodig kan man väl tänka...

2009-12-26 @ 13:53:35
URL: http://thailandscherloff.blogg.se/
Postat av: Inger

Mmm låter somm du haft en bra julafton..

Det hade vi oxå,,ingen stress,,,bara mysigt och skönt,,hos makens äldsta son.. Vi såg oxå Kalle med ena ögat..sedan har jag jobbat hela julen..Sånt e´livet...kramen..

2009-12-27 @ 00:11:24
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: zaq

God fortsättning Cilla, från oss i Umeå!

2009-12-27 @ 11:45:25
URL: http://zaq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0