Så skönt....

Att vara hemma igen! Vi har det ju alltid jätte mysigt när jag är hos Sara, speciellt när det är en onsdag kväll o vi kan sitta o titta på vår favvo serie Lost. Men det är ju så att det bästa är att få vara hemma, ibland känns det som man lever i en kappsäck.

Idag har jag ju jobbat hosTrekanten lite och det är ju alltid trevligt. Idag blev det bara några få timmar för jag hade ju mitt tandläkar besök, o som alltid är nerverna i dallring när jag ska dit. Jag har ju en underbar tandläkare som lyckats jobba bort den mesta av min skräck, men ändå är det jobbigt.

Jag verkar ju vara inne i ett stim just nu för det gick ju inte så bra som han trott att laga mig! Han borrade upp den provisoriska lagningen sedan i julas och skulle ju då rengöra med nån typ av borste. Nu gick ju inte det så bra. Kanalen som han skulle rengöra för att sedan lägga in nån typ av gummi, den kanalen var totalt igensatt. Det slutade med att han fick skriva en remiss upp till tandläkar högskolan i Umeå.
Jag tyckte ju att jag har ju inte längre tandvärk så det här är ok, (vill ju inte gå till någon annan än han) Men han förklarade vänligt men bestämt att det fanns inget att välja på för det kan påverka de andra tänderna.
Jaha så var det med det, Säg den glädje som varar!

Förmodligen är det väl kö där också, men det gör inget då kanske man hinner spara ihop lite kosing innan det är dax, låter dyrt som attan.

Åkte på flugger o köpte färgen som jag ska ha till min renovering. Min svåger kom ju upp med ett helt lass av saker från min kära syster som kommer att komma till användning i vårt nya sovrum. Tack för dom.
Några inrednings affärer har jag ju inte här, men vad gör väl det när min syster har flera och boutiqe Britt e inte dumt.
Hoppas i alla fall kunna börja så smått i  morgon.

God natt på er alla

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Godnatt på dig själv....Hoppas att din fredag blir outstanding underbar..........
Kram
Margaretha

2008-02-28 @ 21:45:56
URL: http://catfriend.blogg.se
Postat av: Inger

Tandläkaren, är inte kul, men ett måste..

Du verkar ha häcken full med både färg, jobb, inredning, tandläkare, besök hos dottern..
Tur att du inte jobbar heltid, då skulle du inte hinna med allt..
Lycka till med alla projekt..
Kram

2008-02-28 @ 22:50:15
URL: http://IngerEmKsson.blogg.se
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Åh gud vad jobbigt med tandläkaren! Det är verkligen helt sjukt att det inte finns en tid till tandläkaren! Jag fick en tid hos tandhygienisten för hon kunde kolla om man hade hål! VA? Helt sjukt! Då skall man betal henne först sedan komma tillbaka till tandläkaren och laga! Va? Vad har det blivit av med tandvården nu för tiden? Hehehehe låter jag irro! Absolut! Hehehe...

God natt! Sus

2008-02-28 @ 23:04:32
URL: http://sus68.blogg.se
Postat av: maria

Jag köpte en tandvårdsförsäkring och det var väl en jäkla tur! Jag betalade ca 5000:- för 2 år och de pengarna hade jag tjänat in på en liten stund bara!!!! Min tandläkare bröt av en fil i en sån där kanal som du pratar om. Hon kämpade vid 4 olika tillfällen för att få upp den igen. Men , nej...hon gick bet och fick skicka mig till en specialist. Han klarade det heller inte så tanden rotfylldes med filen kvar i tanden.

Allt detta skulle jag fått betala själv fastän det var min tandläkares fel från första början!!!
Jag skulle tippa på att det hade kostat det 5 dubbla mot vad försäkringen gjorde!

Nu ska jag bara se till att få resten av tänderna fixade också innan försäkringstiden är slut. Sen klarar jag mig nog några år....hoppas jag.

Jag kan tänka mig 100000000000 andra saker som är roligare att lägga pengarna på!

2008-02-29 @ 01:16:43
URL: http://nightviolet.blogg.se
Postat av: Kerstin

Borta är bra, men hemma är bäst, brukar jag känna efter bara några dagar-1 vecka! Kul att renovera, måla göra om lite. Det är roligt när ideerna flödar och man är kreativ, det är välgörande för sinnet, tycker jag. Lycka till med ditt projekt, hoppas du visar oss resultatet i bilder...Ha en riktigt skön helg! Kramar!

2008-02-29 @ 14:07:09
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0