Fryser

I går var det en fin dag, solen strålade och våren var verkligen här. Men i morse, ja då var det slut på vårkänslorna. Minus 13 grader, behöver jag säga mera.  Kölden tog tag i mig redan när jag satte mig i bilen och sedan dess har jag frusit hela dagen.

Som tur är finner jag sådan glädje i att åka till jobbet igen, det är så skönt att ha en högra hand som man känner att man kan lita på till 100 procent.
Vi har haft vår öppet dag idag och det glädjer mig så att både vårt inflöde och köp andan kommit tillbaka.

Fick mig även veckans akupunktur idag. Har ju under en längre tid haft så otroligt ont i ryggen igen. Både länd och bröst rygg har verkligen tärt på mitt tålamod, så nu får jag akupunktur 1 gång i veckan. På vissa ställen gör det så vansinnigt ont när hon sätter i nålarna och sedan när hon rör på dem. 
Nu några timmar efteråt tror jag att jag druckit 2 liter vatten och tröttheten gör sig påmind så det blir nog en tidig kväll.

I morgon bär det av till Sundsvall igen för lite kurs. Kan säga att jag börjar bli lite less på att köra ner till Sundsvall som tur är får jag i morgon sällskap av min nye biträdande, känns ju lite roligare att vara två.

Nu kräver pannrummet och pannan min uppmärksamhet, för eldar det gör jag i kväll, vill inte frysa mera nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0