Glädje och saknad

4:e juli. Det är en speciell dag. Det är min fars födelsedag och det gör naturligtvis att minnet av honom och saknaden känns lite mera. Under en längre tid nu så har saknaden varit större än vanligt, jag skulle så gärna vilja att han visste allt som händer nu, det är 26 dagar kvar till mitt bröllop. Tänk om jag kunde berätta för honom hur lycklig jag är. Många ggr så händer det ju att jag pratar med pappa för det känns ju som om han finns där och speciellt ute i naturen, för naturen, skog och mark var hans stora intresse.

Grattis älskade pappa, jag saknar dig så mycket.

 

Befinner mig i Sthlm ju nu hos Sara. Det är mulet och 16 grader ute. Ska väl försöka pallra mig upp ur sängen och se hur jag ska fördriva dagen. Sara har åkt för att jobba och göra några stockholmare fina i håret . Har haft några fina dagar i Göteborg innan tillsammans med Bosse. Där har det varit varmt, kanske inte så soligt men det spelar ju ingen roll så länge det inte hällregnar.

Det har blivit mycket god mat, lite kasino och mycket promenader. Gillar stan och det kommer nog att bli en del Göteborg under hösten. I morgon åker jag hem för att ha en sista dag ledig hemma det är skönt tycker jag att få landa lite hemma först innan det är dax för jobb igen.

I det stora hela är väl det vad som hänt den sista veckan. Veckan innan det var det ju midsommar då fick vi glädjen att ha hela barnaskaran hemma förutom Kattis. Det var längesen och det var mycket skratt och glädje

 

Nu ska jag pallra mig ur sängen och börja dagen här i sthlm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0