Efter stormen

Efter stormen.
Ser det ut som, ja just det efter stormen. Fortfarande lite hög vatten men inte alls som i fredags.


Men följande två bilder visar vilken kraft det varit. Den ena bilden visar vår grillplats, där ser man att det fattas nåt, det som fattas är pinnen som grillgallret sitter på, det hittade vi ute i vattnet några meter därifrån. Det sitter fast i en annan sten, men som sagt det sitter inte just nu där det borde sitta.


Otroligt myckert skräp som tagit sig upp på land och som sagt många som fått stora problem efter den.

På söndag fick en kille ut med älgdragare och gevär för att ta hand om en älg. Förmodligen har någon kört på den men inte stannat...Älgen låg ute på en åker med avslaget ben och sånt gör mig tokig av ilska..Hur kan man köra på ett så stort djur utan att ens märka det? Bara lämna djuret och åka vidare, ja jag förstår inte hur man är funtad när man gör nåt sånt. Djurplågeri är det!

Jag själv då? Jo min lårkaka dras jag fortfarande med och handen är fortfarande blå och ond men det har ju kunnat vara mycket värre.

Har överlevt måndagen och nu ser jag bara fram emot fredag em när sofie kommer hem över helgen
Och sen så är det snart jul..på gott och ont. Nästa måndag ska jag åka upp till Åsele för att önska min mamma en god jul och efter det kommer ju snart Bosse hem Och snart så...snart är det slut på ett år som för mig varit jobbigt och tungt, hoppas bara att 2012 blir lättare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0