Ingen blomma än



Så här ser det inte ut riktigt ännu, men vi är på väg mot den blommiga underbara tiden. Vet inte vad jag råkat ut för men jag är så konstant trött.
Nu är helgen strax över och i morgon börjar ytterligare en arbetsvecka.  Tycker denna helg enbart bestått av sömn och ändå är jag så himla trött.

Idag har faktiskt solen visat sig lite i Bönhamn men under eftermiddan drog en lättare storm in över byn. Blåste så fruktansvärt och blev så kallt att man ville inte vara ute. Har försökt vara ute och rensa ihop grovsopor, men det känns som om det inte blir något gjort.  Skulle behövt göra rummet uppe klart, jag vill kratta färdigt och rensa upp klart på gården men jag går omkring enbart som i en dvala och det blir varken det ena eller det andra för mig. Till slut gick jag in o la mig på sängen och där somnade jag, skönt men så konstigt det känns för mig, är jag sjuk eller??

Nu ska jag gå o krama kudden på riktigt, orkar inget mera

Natti natt


Kommentarer
Postat av: Mia

Men snälla Cilla...klart du är trött, så mycket som det varit..! Kram på dig!

2009-05-11 @ 06:43:53
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Mariette

Det är ju så tröttsamt att vara TRÖTT. Men efter att jag fimpade så har jag fått massa energi och tröttheten är begravd =)



Hur går det med dina cigg?



Jag tycker att det är lättare att ta tröttheten om man vet att man har kört slut på sig fysiskt men när man inte varför, då är det jobbigt!



Hoppas att Du är piggare idag! En massa pigga kramar till dig!

2009-05-11 @ 10:22:12
URL: http://www.metrobloggen.se/mariettes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0