Helgen i helhet..

har varit mycket skön.  På fredag bestämde jag att eftersom vädret var fint och jag var ganska slut på och personalen visste vad dom skulle vara sysselsatta med så tog jag lite komp och åkte hem relativt tidigt.
Satte mig ute i solsängen och bara mös, pysslade om mina naglar som under en längre tid blivit ganska så fula. Marinerade lite lax och när så Bosse kom hem gick vi för första gången i år ner till grundhällan för att där grilla och äta vår middag.




Under tiden som vi satt där i solen med ett glas gott rött vin,  och väntade på att elden skulle bli kol började helt plötsligt nån av båtgästerna att spela saxofon. Det blev en liten konsert med bla låtar som, så skimrande, en hel drös med Evert Taube och många andra fina sommar visor.  I många år har en kille angjort vår hamn som spelar trumpet och det finns inget så mysigt som när de börjar spela så här.

Kvällen blev inte bökig jag skulle ju upp för att jobba på lördag morgon. Lördagen infann sig också med ett strålande väder och kanon värme.
När jag väl var hemma igen på eftermiddagen inväntade en ny grillmiddag och sedan en tur till Barsta.

Tyvärr får jag väl också berätta då att när man väl är ledig och det är söndag så naturligtvis försvinner det goa vädret och värmen. Idag har det inte varit någon höjdar dag, kallt och blåsigt. Även tröttheten har hunnit i kapp. Det är väl så att eftersom jag aldrig varit ledig mer än en dag per vecka under ett bra tag så blir ju tröttheten så påtaglig just den där lediga dagen.
I morgon är det måndag igen och ny vecka. Men nu ska jag i allafall försöka släppa lite mera till de jag litar på och unna mig några timmar då och då. Jag vet ju att det blir bättre sen.
 
Lite mera sommar bilder kan jag ju bjuda på


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0