Beach party

Tom Sveriges största beach party, det är det just nu i Piteå. I går kväll rockade Beach boys lös. Jätte mycket folk är det här. I vanlig ordning blir det ju som så att när jag är ledig så försvinner värmen, så typiskt.
I morse när jag vaknade i husvagnen regnade det, det blåser en iskall vind och jag fryser. 
Vi bestämde oss för att ta bussen in till stan och shoppa lite.  Bussen skulle gå kl 11 och vi gick dit med god marginal.  Någon buss kom det dock inte. Det var säkert 40 personer eller mer som stod och väntade. Efter en stund var det någon som gick in i receptionen och frågade, när de ringde upp bussbolaget visade det sig att bussen hade blivit bortvinkad längre bort av någon  som förmodligen vill busa, skit kul......En timme senare kom det en buss som då körde oss raka vägen till centrum.

Piteå är en liten och mysig stad upptäckte jag.  Inte så mycket blev handlat men jag fick mig iallafall ett par nya svarta jeans och apoteksvaror. En pizza och några öl slank också ner.

Nu är det dax för en taktik vila inför kvällens party. Idag är det Jerry Williams som intar scenen så det blir säkert en kanon kväll. Ögonlocken trillar igen på mig nu så ha en trevlig kväll, nu måste jag vila

Kommentarer
Postat av: big sis

hoppas kvällen blir kul och att solen tittar på er ..den tittar på oss..kramar

2009-07-04 @ 20:43:01
Postat av: zaq

Hoppas du fick en kanonkväll, jag hade noterat att "Strandpojkarna" skulle spela däruppe...



Hälsa S...



Kram-kram

2009-07-05 @ 09:18:43
URL: http://zaq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0