I väntans tider

Där är vi just nu, i väntans tider.  Vi väntar inte barn och ingen annan heller i vår närhet vad jag vet. Nä vi väntar och undrar vem som ska bli vår nya granne??  Huset i  avsnitt nr 9 ska säljas och det visas just nu både på hemnet och av mäklare här ute. Vi hoppas naturligtvis att det blir någon som är i vår ålder och som vill bo här permanent som får köpa huset.  Vi känner till ett par som jag tycker skulle va suveränt om de köpte. Vi skulle verkligen dra ner medelåldern lite i byn med dom som grannar.  Jag hoppas att ägaren får insyn i vilka som är intresserad och själv tar lite beslut, tycker det skulle vara kul för alla i byn om hon sålde till någon som vill bo i huset hela tiden och inte bara ett par månader om året.

Vi väntar med spänning.

Det har för mig varit en tung helg. Torsdag blev en svart dag. En vän till mig förolyckades i en bilolycka och därför känner jag mig lite låg.

Vädret har dock varit underbart idag. Bosse och jag har varit på en lång promenad med sitt underlag och chocklad och punch.  Det känns verkligen att det är solen man saknat under så många månader nu och det gäller att ta rätt på den.


Just nu är det mycket snö på isen som ligger på sjön uppe i Mjösjön, men om bara några månader kan vi bada där igen.

Nu ska jag lägga mig i soffan o pokulera en liten stund, har lite svårt att koncentrera mig just nu på olika saker, det är mycket tankar i huvudet.

Ha en mycket trevlig lördag


Kommentarer
Postat av: Lillemor Lindqvist

ööö?? nu blev det fel va?

enligt uppslagsverket:

pokulera



pokulera (verb) ~de ~t

dricka alkohol, supa.



Perfekt när du vill få in ord som låter smart och alkohol i samma mening)

2009-02-28 @ 16:19:48
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: Mia

Vila du...det kan vara bra ibland. Det händer så mycket omkring dig...åsså olyckan mitt i alltihop. Ibland blir det bara för mycket...

2009-02-28 @ 17:23:19
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0