Seg

Skriver inte så mycket nu, jag är så seg!  Kroppen gör ont och all min lediga tid går till att kurera den.  Nacken och länden är det i vanlig ordning som tagit stryk av allt städande, renoverande och lagerbyggande.  Jag visste ju att förr eller senare kommer det i den takt jag håller just nu, men det är ju så himla roligt så jag har lite svårt att stoppa mig själv.

Ska försöka få en tid hos min massös så fort som möjligt, hon kan nog hjälpa mig i allafall med nacken. Ländryggen den är ju som den är, det får jag ju leva med, jag måste ju komma ihåg att jag inte har ont jag är ju bara depprimerad just i den kroppsdelen.....Det var ju så läkaren i sundsvall så hihihi

Jag har i allafall fått besked om att v 20 den 11 maj kommer min last bil och samma vecka kommer butiksinredningen,  blev så himla glad för när man har datum så känner man ju verkligen att det är nära nu, hoppas på öppning i slutet av maj, hoppas det håller nu.

kram på er alla nu ska jag ila till jobbet

Kommentarer
Postat av: big sis

å det vore så roligt om det gick att åka förbi när vi far hem .skulle vart kul att se hur du får det..men men ....det är ju en liten omväg.....får se..

2009-04-29 @ 07:46:56
Postat av: Inger

Hoppas det känns bättre i kroppen sedan när allt är klart..hmm sitter oxå här med ryggont,,fyy så jobbigt,.Lycka till med inredningen..kramkramen

2009-04-29 @ 10:48:13
URL: http://ingeremksson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Du måste försöka ta det lugnt mamma! Jag är less på tentaplugg och vill ut i solen!

2009-04-29 @ 11:41:34
URL: http://entersofiesworld.blogg.se/
Postat av: Mia

Jaa du, det är inte lätt när man tycker det är roligt, då vill man ju bara köra på! L

2009-05-01 @ 14:54:45
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: soffie

kram till dej å hoppas du mår bättre nu!

2009-05-01 @ 22:00:21
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0